Fejfájást, levertséget okozhat a hirtelen jó idő

Forrás: Shutterstock -
fejfájás migrén tavasz időjárás melegfront előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt a tavasz, de nem mindenki örülhet az enyhe időnek, a hirtelen meleg ugyanis könnyen előidézhet migrént, fejfájást.

A Meteoklinika azt írja, pénteken melegfronti hatásra számíthatunk. Főleg az ország déli részében lesz érzékelhető a felmelegedés. Ezt azonban sokan nehezen fogják viselni. A szokatlan meleg könnyen előidézhet levertséget és fáradtságérzetet, jelentkezhet továbbá fejfájás és egyéb migrénes panasz is.

Ma sokat fájhat a fejünk Forrás: Shutterstock

Előfordulhat vérnyomás-ingadozás és rosszullét is. A portál azt ajánlja, aki vérnyomásproblémákkal él, igyon meg egy-két csészényi galagonyateát.

A mai napon csökkenhet az összpontosító-képesség, koncentrálási problémák is felléphetnek. A szél miatt is jelentkezhet fejfájás, a párás levegő miatt pedig ízületi panaszokat észlelhetünk magunkon.

Az erősebb szél álmatlanságot, ingerültséget okozhat, a gyerekek pedig élénkebbé válhatnak.

Az időutazó férfi állítja, a CIA titkolózikhttp://www.life.hu/news/20180308-az-idoutazo-ferfi-allitja-a-cia-titkolozik.htmlEgy férfi állítja, a CIA rendelkezik időutazó technológiával, ő maga már ki is próbálta a szerkezetet. A szervezet azonban titkolózik. NewsOrigoElhunyt a kanadai hajléktalan, aki zongorajátékával vált ismerttéhttp://www.life.hu/news/20180308-elhunyt-a-kanadai-hajlektalan-aki-zongorajatekaval-valt-ismertte.html43 éves korában elhunyt az a kanadai hajléktalan, aki zongorajátékával vált ismertté a YouTube-on. News--A hullaházban derült ki, hogy a halottnak hitt férfi még élhttp://www.life.hu/news/20180307-a-hullahazban-derult-ki-hogy-a-halott-meg-el.htmlSokkolta a temetkezési vállalat munkatársait, amikor rájöttek, hogy a férfi, akit temetni vittek, még él. News--Pénzügyi ismeretek néven új tantárgyat vezethetnek be az iskolákbanhttp://www.life.hu/news/20180306-penzugyi-ismeretek-neven-uj-tantargyat-vezethetnek-be-az-iskolakban-oktatas.htmlPénzügyi ismeretek néven új tantárgyat vezethet be az iskolák 7-10. évfolyamán a Nemzetgazdasági Minisztérium. NewsThinkstockMegérkezett Németh Lajos előrejelzése a hétvégérehttp://www.life.hu/news/20180306-megerkezett-nemeth-lajos-elorejelzese-a-hetvegere-tavasz.htmlNémeth Lajos elárulta, a hétvégén szinte április végi idő lesz, de jövő hétre valamelyest visszaesik a hőmérséklet. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoRejtélyes nyomokat találtak a hóban: azt gyanítják, ufók voltakhttp://www.life.hu/news/20180305-rejtelyes-nyomokat-talaltak-a-hoban-azt-gyanitjak-ufok-voltak.htmlKülönös nyomra bukkantak az ufókutatók az elhagyatott Déli-Georgia szigeten. Sokan azt gyanítják, ufók szálltak le a környéken, de mások szerint van ésszerű magyarázat a történtekre. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.