63 évesen elhunyt Szatmári András professzor

halál Szatmári András professzor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
63 éves korában távozott az élők sorából Szatmári András professzor, aki nagy szerepet játszott csecsemő- és gyermekszív-transzplantáció meghonosításában.

Szatmári András professzor 63 évesen távozott az élők sorából. Ő volt a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet szakmai főigazgató-helyettese, de ő vezette az Országos Gyermekszív Központot is.

Elhunyt Szatmári András professzor Forrás: Thinkstock

Sokat köszönhetünk neki, hiszen jelentős szerepet vállalt a csecsemő- és gyermekszív-transzplantáció meghonosításában és számos új katéterterápiás beavatkozás bevezetésében.Elnöke volt az Európai Gyermekkardiológusok Társaságának, munkásságáért tavaly Batthyány-Strattmann László-díjat kapott - írja a HírTV.

35 fokot melegszik a hőmérséklet néhány nap alatthttp://www.life.hu/news/20180310-35-fokot-melegszik-a-homerseklet-nehany-nap-alatt-idojaras.htmlA hét közepén még sapkában, nagykabátban járt mindenki az országban, most hétvégén akár pólóban is lehet. Nemrég egyes helyeken -15 fokot mutattak a hőmérők, vasárnap mégis kora nyári idő lesz. News--Fejfájást, levertséget okozhat a hirtelen jó időhttp://www.life.hu/news/20180309-fejfajast-levertseget-okozhat-a-hirtelen-jo-ido.htmlItt a tavasz, de nem mindenki örülhet az enyhe időnek, a hirtelen meleg ugyanis könnyen előidézhet migrént, fejfájást. NewsOrigoÉlőben közvetítette egy indonéz nő, ahogy főnöke megverte őt: videóhttp://www.life.hu/news/20180309-mar-tobb-mint-1-millioan-lattak-azt-a-videot-amelyen-egy-indoneziai-no-kozvetiti-ahogy-fonoke.htmlHónapok óta bántalmazta kínai főnöke azt az indonéz szobalányt, aki megelégelte a sorozatos erőszakot, és élőben követítette, ahogy felettese durván szidalmazza, majd pofozni kezdi. NewsOrigoHalálos baleset volt az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalánhttp://www.life.hu/news/20180309-halalos-baleset-volt-az-m5-os-autopalya-szeged-fele-vezeto-oldalan.htmlSzörnyű baleset történt az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán: halálos áldozata is van a karambolnak. NewsOrigoElhunyt a kanadai hajléktalan, aki zongorajátékával vált ismerttéhttp://www.life.hu/news/20180308-elhunyt-a-kanadai-hajlektalan-aki-zongorajatekaval-valt-ismertte.html43 éves korában elhunyt az a kanadai hajléktalan, aki zongorajátékával vált ismertté a YouTube-on. News--Halálos autóbaleset történt az éjjel Budapesten a repülőtérre vezető útonhttp://www.life.hu/news/20180308-halalos-autobaleset-tortent-az-ejjel-budapesten.htmlHalálos autóbaleset történt Budapesten, egy kisbusz és egy gépkocsi ütközött össze a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es termináljának felvezető útján csütörtökre virradó éjjel - közölte a katasztrófavédelem a honlapján. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.