Részegen balhézott a belvárosban a Fonogram-díjátadó után Varga Viktor. A taxis most elmesélte, mi történt.

Varga Viktor két barátjával, köztük az Irigy Hónaljmirigy tagjával, Sipos Péterrel a Fonogram-díjátadó után vágott neki az éjszakának. A taxissal azonban összetűzésbe kerültek.

Leette gírosszal az üléshuzatot, lepotyogott a földre a hús. Miután kiszálltak az autóból, a többiek bementek a szórakozóhelyre, de Viktort feltartóztattam, hogy fizesse ki a takarítás árát. Elkezdte nekem magyarázni, hogy testvérek vagyunk, és felajánlott ötezer forintot, ami kevés, hiszen én ilyenkor majd' egy teljes napra kiesek a munkából" – mondta a sofőr a Blikknek, majd elmesélte, hogy a barátai sem voltak hajlandóak fizetni. „Végül visszajött a másik két barátja, és hisztizni kezdtek, hogy nincs náluk ennyi pénz, és ne tegyem tönkre őket. Kértem, hogy ne hagyjanak pácban, erre Viktor azt mondta: „hugyozok rá", majd lehúzta a sliccét, és vizelni kezdett a nyílt utcán."

Varga Viktor részegen balhézottForrás: Facebook/Varga Viktor

A lap megkereste Varga Viktort, aki emlékezett az esetre, de elmondása szerint a taxis túlzott, ő ugyanis csak egy darab húst ejtett le és ezért nem érezte jogosnak a tőle kért 30 ezer forintot.