Jamie Carragher egykori focista arcon köpött egy 14 éves lányt: videó

meccs köpés focista Jamie Carragher arc mérkőzés foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori futballista, jelenleg pedig szakkommentátor Jamie Carragher a hétvégi Manchester United - Liverpool FC mérkőzése után hazafelé tartott, amikor arcon köpött egy 14 éves kislányt. 

A Liverpool FC egykori játékosa, a jelenleg szakkommentátorként dolgozó Jamie Carragher a hétvégi Manchester United - Liverpool FC mérkőzés után tartott hazafelé, amikor egy férfi mellé hajtott autójával, aki átkiabált neki. Nyilván cukkolni akarta az egykori játékost, akinek régi csapata 2:1-re kikapott a Manchestertől.

A Dailymail cikke szerint Carragher ezután közelebb húzódott saját autójával a másikhoz és átköpött egyik autóból a másikba. Nyála azonban nem a sofőrt, hanem annak 14 éves lányát találta el, aki ennek hatására sírva fakadt. Az esetről videót is készített a szakkommentátornak beszóló apuka.

Jamie Carragher az eset után telefonon és hivatalos közösségi oldalán is bocsánatot kért a családtól.

Meztelenül tüntettek Sao Paulóban a biciklisek: fotók (18+)http://www.life.hu/news/20180312-meztelenul-tuntettek-sao-pauloban-a-biciklisek-fotok.htmlBrazília egyik nagyvárosában Sao Paulóban vonultak utcára a bringások, méghozzá meztelenül. Ezzel az akcióval arra akarják felhívni a figyelmet, hogy milyen borzalmas a kerékpárosok helyzete az országban. News--Még mindig nem kapta meg a boncolás eredményét a Thaiföldön meghalt férfi családjahttp://www.life.hu/news/20180312-meg-mindig-nem-kapta-meg-a-boncolas-eredmenyet-a-thaifoldon-meghalt-turista-csaladja.htmlImmár 45 nap telt el a magyar turista tragikus thaiföldi halála óta, ám a család még mindig nem kapta meg a boncolás eredményét. NewsThinkstockHónapokig vizelt kolléganője italos palackjába Conrrado Cruz Perezhttp://www.life.hu/news/20180311-honapokig-vizelt-kolleganoje-vizes-palackjaba-conrrado-cruz-perez-bosszubol.htmlElképesztően undorító módon mutatta ki kolléganője iránti érzelmeit Conrrado Cruz Perez. Persze, tagad. News--Németh Lajos szerint nagyon változékony lesz az időjáráshttp://www.life.hu/news/20180310-nemeth-lajos-szerint-nagyon-valtozekony-lesz-az-idojaraa.htmlA hideg és a havazás után a hétvégén egyes területek akár 20 fok is lehet, de hétfőtől csökken a hőmérséklet. Németh Lajos szerint a következő időszakot a frontok és a változékonyság jellemzi majd. NewsOrigoFrontálisan ütközött két kocsi Zala megyében vasárnap reggelhttp://www.life.hu/news/20180311-frontalisan-utkozott-ket-kocsi-zala-megyeben-76-os-fouton-vasarnap-reggel.htmlFrontálisan összeütközött két személygépkocsi vasárnap reggel a 76-os főúton Zala megyében, egy ember meghalt, többen pedig megsérültek, köztük gyerekek. NewsThinkstockTűz ütött ki a debreceni Kenézy Gyula Kórházbanhttp://www.life.hu/news/20180311-tuz-a-debreceni-kenezy-gyula-korhazban-1.htmlKigyulladt a debreceni Kenézy Gyula Kórház egyik kórterme vasárnap reggel, a tűz miatt 52 embernek el kellett hagynia az épületet - közölte a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.