Kate Upton nem hajlandó a Guess ügyvédeivel együtt dolgozni: szexuális zaklatási vádjáról kérdeznék

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain -
Guess metoo szexuális zaklatás Kate Upton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Upton azt állítja, a Guess kreatív igazgatója szexuálisan zaklatta őt. A cég vizsgálja az ügyet, de a márka által felvett ügyvédekkel nem hajlandó együttműködni a modell: nem véletlenül!

Kate Upton februárban jelentette be, hogy a Guess társalapítója, Paul Marciano szexuálisan zaklatta őt egy fotózás során 2010-ben. Mint kiderült, egyebek mellett megragadta a modell mellét, fogdosta őt, szagolgatta és nekidörgölőzött. Erre ráadásul elvileg egy tanúja is van, nem más, mint Yu Tsai fotós.

Kate Upton nem hajlandó a Guess ügyvédeivel együttműködni Forrás: AFP/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain

Az eset kirobbanása után a kreatív igazgató természetesen visszautasította a vádakat, tagadja, hogy valaha illetlenül viselkedett volna Kate Uptonnal, és leszögezte, hogy támogatja az eset mielőbbi és alapos kivizsgálását, ezt Kate Upton is megígérte, ám most úgy tűnik, hogy változott a modell álláspontja.

A Guess felvett ügyvédeket, hogy azok alaposan kivizsgálják a történteket, de mint kiderült Paul Marciano személyes ügyvédi irodájából alkalmaztak embereket

a feladatra, ami nagy felháborodást keltett. Érthető, hogy Kate nem volt hajlandó velük együttműködni. Hiába állapodott meg azonban a márka másokkal, Kate velük sem tárgyal: úgy gondolja, hogy az anyagot, melyből dolgoznak Mercano ügyvédei állították össze, ami zavarja a nyomozást - írja a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.