Koós János képekkel és videókkal emlékezett meg két jó barátjáról, Hofi Gézáról és Bajor Imréről

Koós János a 80. születésnapi koncertjén a barátairól is megemlékezett. Képekkel és videókkal hozta vissza azokat a régi szép időket, amikor még Bajor Imre és Hofi Géza is köztünk voltak. Természetesen a néhai komikusok özvegyei is meghívást kaptak az estre, de egyikük sem jelent meg. A koncert szervezője, Erdős László nem tudja, hogy miért nem mentek el, ahogy Koós János sem.

Koós Jánost nem akarták látni Bajor Imre és Hofi éza özvegyeiForrás: MTI/Kollányi Péter

"Én sem láttam őket, rengeteg dolgom volt, több száz rajongó gratulált és dedikáltatta legújabb könyvemet, a Koós Kapitány Képtelen Képes Könyvét a koncert után. Nem igazán tartjuk a kapcsolatot Imi és Géza özvegyeivel, mindenkinek sok dolga van, és más felé halad az élete. Én ugyanolyan aktívan dolgozom, mint eddig, vasárnap már megyek is fellépni, a szabadidőmet meg Sacival, a gyerekeimmel és a csodálatos unokámmal töltöm" - árulta el a Borsnak Koós János. A lap megkereste Bajor lányát, Bajor Lilit, aki nem kívánt nyilatkozni erről, Hofi Ildikót pedig nem sikerült utolérniük.

Koós nincs is jóban Bajor özvegyével
A legjobb barátok voltak Bajor Imrével, valószínűleg ezért hallgatott arról sokáig a táncdalénekes, hogy miért haragudott meg özvegyére. Koós János azonban most megszólalt, és elárulta, hogy miért romlott meg a viszonyuk. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!