Muri Enikő hátborzongató időszakáról vallott: egy időben mindenhová egy fekete alak kísérgette, aki a szakértő szerint maga volt a halál!

Az énekesnő ijesztő emlékéről rántotta le a leplet: egy időben mindenhová elkísérte őt a halál. Tinédzserként ugyanis sokszor gondolt a halálra, gyakran előfordult, hogy vitáik addig fajultak édesanyjával, hogy arra jutott, jobb lenne távozni. Ezt kívánta, hát egy idő után megjelent az életében a rémisztő fekete alak, akitől nem tudott szabadulni.

Muri Enikő sokszor gondolt a halálraForrás: Facebook/Muri Enikő

"Vitáink gyakran sírásig fajultak, és egy idő után már azt kívántam: bárcsak inkább meghalnék, mint hogy vele veszekedjek. Addig-addig mondogattam ezt, mígnem tizenhat éves koromban megjelent egy fekete alak az életemben. Először csak egy sziluettet, egy sötét foltot láttam belőle, de ez csupán a kezdet volt. Idővel egyre inkább kirajzolódott és megmutatta az arcát. Minden reggel, amikor kijöttem a nyíregyházi gyerekszobám ajtaján, őt láttam meg először. Egy darabig fix helye volt a kanapén, mindig ott ült és figyelt. Azután már nem csupán követett, inkább folyton velem volt. Iskolába menet kinéztem a busz ablakán, és ott állt egy bolt előtt. A végső stádiumban már rosszul voltam, szédültem emiatt. Akkor döntöttem úgy, hogy elmegyek egy szakemberhez, aki egy hosszabb beszélgetés után azt mondta: vigyázz, mit kívánsz, mert valóra válik. Állítása szerint a fekete alak maga a halál volt, aki azért jött, hogy engem elvigyen. Rémisztő volt, azt akartam, hogy örökre eltűnjön az életemből" - árulta el a Lokálnak Muri Enikő, aki végül mégis megszabadult az árnytól. 

"Ugyanebben az évben apával egy nyaralás alkalmával elmentünk búvárkodni. Elvégeztünk egy gyorstalpalót, majd lemerültünk. Egyszer csak a búvárcsutora kiesett a számból, és ahelyett, hogy visszavettem volna, elkezdtem pánikolni, vizet nyelni és felfelé úszni. A felszínhez közeledve egyre inkább éreztem, hogy megy ki belőlem az erő, ez volt a legrosszabb. Azt hiszem, ebben a pillanatban tűnt el a fekete alak az életemből, és én ezt úgy fordítottam le magamnak, hogy megmutattam a halálnak, igenis élni akarok" - mondta az énekesnő.