Oszter Sándort másfél évvel ezelőtt vádolták meg többekkel együtt befolyással való üzérkedéssel, a színész végig tagadta, hogy bármi köze lenne az ügyhöz. A legutóbbi tárgyaláson a negyedrendű vádlott megváltoztatta vallomását, ami jó hír a művésznek. Így reagált erre Oszter.

A művészt másfél éve vádolták meg befolyással való üzérkedéssel, de Oszter Sándor végig tagadta, hogy elkövette volna azt, amivel gyanúsították. A vádlottakkal egy film miatt került kapcsolatba, de a vesztegetési ügyhöz nincsen köze: végig ezt nyilatkozta a színész. A legutóbbi tárgyaláson a negyedrendű vádlott megváltoztatta vallomását, azt, amelyben többek között a színészt is belekeverte az ügybe. Leszögezte, Oszter Sándorral csak a film miatt kerültek kapcsolatba.

Oszter Sándor szerint filmbe illő a történeteForrás: MTI/Beliczay László

„Oszter művész úrral csak a film kapcsán kerültem kapcsolatba (...) ha még nem késő, elnézést kérek tőle korábbi vádjaimért" – mondta a Blikk állítása szerint a vádlott. A tárgyalást követően a lap megszólaltatta Oszter Sándort is arról, mi a véleménye a vallomás megváltoztatásáról. „2-3 hetet forgattam le, de én ezért nem kaptam pénzt, arról számla lenne. Könyvet kellene írni vagy filmet forgatni ebből az egészből. Egyébként nem érdekel az új vallomás, tartom magam ahhoz, amit eddig mondtam. Másfél éve fogalmam sincs, hogy mit keresek itt, én csupán egy filmben szerepeltem és kész" – mondta a színész, ügyvédje szerint pedig a tárgyalás nem ér véget az új vallomás ellenére. „Szerdán derül ki, hogyan tovább. A védőbeszéd a részünkről valószínűleg nem hangozik el akkor sem" – árulta el a védő.