A Story Gálán jutalmazták meg az eredeti Neoton Famíliát, de az elismerés csak feltépte a régi sebeket. Háború indult a zenekar nőtagjai között, erről nyilatkozott a banda egykori alapítója, Pásztor László.

Régi sebeket tépett fel az idei Story Gála miután összehozták az eredeti Neoton-tagokat. Díjjal jutalmazták az együttest, ám az összejövetelből hatalmas botrány lett. A Neoton Família egykori énekesnője, Pál Éva tálalt ki az együttesről, ami ma Neotonnak ismerünk: úgy döntött, ő s visszatér és ugyanezen a néven indul koncertezni. Az egykori zenekartag, Pásztor László nem érti, miért kezdtek most háborúzni a lányok.

A Neoton Família tagjai veszekednekForrás: Facebook/Neoton Familia rajongói oldal

Tudni kell, Csepregi Éva és én évekig harcoltunk, pontosabban pereskedtünk a Neoton névért. Egyikünk sem győzött végül, mert a név nincs levédve. Mégis annak ellenére, hogy sokáig perben-haragban voltunk, ki tudtunk békülni, később dolgoztunk is együtt Csepivel az egyik szólólemezén, és az operettszínházi Neoton-musicaleben is. Ezért sem értem, hogyan képesek a lányok ennyi év után megint veszekedni" – mondta a Story Magazinnak Pásztor László.

Kitálalt egykori társairól a Neoton Família énekesnője, Pál Éva

Úgy tűnik, nincs béke az egykori Neoton Família tagjai között, Pál Éva énekesnő most kitálalt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!