Hamarosan itt a május 19-ei királyi esküvő, úgy tűnik azonban, hogy Meghan Markle, Harry herceg jövendőbeli felesége még mindig nincs teljesen tisztában az udvari etikettel. 

Gáspár Ágnes protokoll szakértő mesélt a TV2 Mokka című műsorában arról, hogy milyen hibákat követ el rendszeresen Meghan Markle, Harry herceg jövendőbeli felesége. 

A szakember szerint Meghank Markle-nek gyorsabban kellene tanulnia, már csak színésznői hivatásából adódóan is. Gyakran követi el például azt a hibát, hogy nem húz harisnyát, feketében vagy épp nadrágban jelenik meg. Olyan is történt már, hogy mindezeket pedig egyszerre követte el. Feketét a királyi család tagjai kizárólag gyász idején hordanak, nadrágot a család nő tagjai pedig csak sport és gyermekprogramok alkalmával viselnek. A mezítelen láb pedig súlyos vétségnek számít.

Gáspár Ágnes azt is elmondta, hogy Meghan sokszor az általános viselkedéskultúrát is megszegi, de az udvari etikettet is. Tudomásul kell vennie azt is, hogy az ő helyzetében különösen fontos a nonverbális kommunikáció.