Protokoll szakértő mondta el, milyen hibákat vét Meghan Markle

szabály Meghan Markle etikett harisnya protokoll hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan itt a május 19-ei királyi esküvő, úgy tűnik azonban, hogy Meghan Markle, Harry herceg jövendőbeli felesége még mindig nincs teljesen tisztában az udvari etikettel. 

Gáspár Ágnes protokoll szakértő mesélt a TV2 Mokka című műsorában arról, hogy milyen hibákat követ el rendszeresen Meghan Markle, Harry herceg jövendőbeli felesége.

A szakember szerint Meghank Markle-nek gyorsabban kellene tanulnia, már csak színésznői hivatásából adódóan is. Gyakran követi el például azt a hibát, hogy nem húz harisnyát, feketében vagy épp nadrágban jelenik meg. Olyan is történt már, hogy mindezeket pedig egyszerre követte el. Feketét a királyi család tagjai kizárólag gyász idején hordanak, nadrágot a család nő tagjai pedig csak sport és gyermekprogramok alkalmával viselnek. A mezítelen láb pedig súlyos vétségnek számít.

Gáspár Ágnes azt is elmondta, hogy Meghan sokszor az általános viselkedéskultúrát is megszegi, de az udvari etikettet is. Tudomásul kell vennie azt is, hogy az ő helyzetében különösen fontos a nonverbális kommunikáció.

Babakocsiban tolta feleségét B. Tóth Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-babakocsiban-tolta-feleseget-b-toth-laszlo.htmlB. Tóth László még óvodás volt, amikor rábízták a szomszéd babakocsis gyermekét. A kislányt később felnőttként feleségül is vette. TV + SztárokOrigoSzabó Győző gyerekkori képet osztott meg közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-szabo-gyozo-gyerekkori-kepet-osztott-meg-kozossegi-oldalan.htmlGyermekkori fotót osztott meg magáról Szabó Győző Facebook-oldalán. Követőit kérte arra, hogy tippeljék meg az évszámot. Volt, aki egészen pontos fejtegetésbe kezdett. TV + SztárokOrigoCsobot Adél kezdetben nehezen viselte a negatív kommentekethttp://www.life.hu/sztarok/20180313-csobot-adel-kezdetben-nehezen-viselte-a-negativ-kommenteket-vallomas.htmlSokszor talán bele sem gondolunk abba, milyen érzés lehet a hírességeknek olvasni a fotóikhoz érkező pozitív és negatív kommenteket a közösségi oldalakon. Csobot Adél most elárulta, korábban igencsak megviselték a sértő, bíráló hozzászólások. TV + SztárokOrigoNicole Kidmant új filmjének forgatása miatt öregítettékhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-nicole-kidmant-uj-filmjenek-forgatasa-miatt-oregitettek.htmlÉvekkel látszik öregebbnek azokon a fotókon Nicole Kidman, amelyek a minap készültek róla új filmjének forgatásán. Fakó haj, sápadt arc és színtelen ruhák kölcsönözték neki a tőle szokatlan külsőt. TV + Sztárok--Enrique Iglesias miatt veszett össze Suzy és Jollyhttp://www.life.hu/sztarok/20180313-enrique-iglesias-miatt-veszett-ossze-suzy-es-jolly-koncert.htmlEnrique Iglesias koncertjén veszett össze Suzy és Jolly, a férj ugyanis nem értette felesége mérhetetlen rajongását az énekes irányában. TV + Sztárok--Vesztegetési ügy: ez a véleménye Oszter Sándornak arról, hogy visszavonták ellene a vallomásthttp://www.life.hu/sztarok/20180313-eez-a-velemenye-oszter-sandornak-arrol-hogy-visszavontak-ellene-a-vallomast.htmlOszter Sándort másfél évvel ezelőtt vádolták meg többekkel együtt befolyással való üzérkedéssel, a színész végig tagadta, hogy bármi köze lenne az ügyhöz. A legutóbbi tárgyaláson a negyedrendű vádlott megváltoztatta vallomását, ami jó hír a művésznek. Így reagált erre Oszter. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.