Magántanulóvá váltak Gesztesi Károly gyerekei: Márkó és Balázs. A fiúk hamarosan érettségizni fognak.

Gesztesi Károly fiával, Márkóval az Esti Frizbi vendége volt, ahol arról meséltek, hogy a sztárcsemete testvérével együtt magántanulóként készül az érettségire.

Iskolát váltottunk az öcsémmel, egy magániskolát választottunk, igazából otthon tanulhatunk, mellette járunk nyelvtanfolyamra és előkészítőkre" - idézi a Blikk Márkó szavait.

Kiderült, hogy meglehetősen rosszul viselték a gyerekek, hogy minden reggel 8 órakor becsengettek és az órákkal elment a fél napjuk. Ráadásul a tanárokkal sem jöttek ki jól, így inkább a magániskola mellett döntöttek. Ahogyan Márkó fogalmazott, kidobta őket a rendszer.

Gesztesi Károly fiai magántanulók lettekForrás: Viasat3/Labancz Viktória

Márkó az így felszabadult idejében édesapjával jár konditerembe. Nagyon jó egyébként a kapcsolatuk, nemrég összeköltöztek és rengeteg időt töltenek együtt, sokat beszélgetnek.

Gesztesi Károly szeretné, ha kisebb fiai is több lábon állnának és idősebb gyermekével, Mátéval példálózott, aki korábban színészkedett, majd utazgatott és most időjárás-jelentő, de foglalkozik rendezéssel, forgatókönyvírással is.