Miből telik rá? Megint méregdrága luxusautóval furikázik Gáspár Győző

luxusautó Gáspár Győző NAV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly áprilisban vádolták meg adócsalással Gáspár Győzőt. Elkobozták a vagyonát, a család ékszereit és autóit. A nyomozás még mindig nem zárult le, és a lefoglalat vagyont sem kapta vissza a showman. Mégis újra meg újra újabb luxusautókkal borzolja a kedélyeket.

Sokakban merül fel a kérdés, hogy ha Győzike még mindig nem kapta vissza a NAV-tól a lefoglalt vagyonát, akkor miből telik neki ilyen drága kocsikra. Gáspár Győző ugyanis megint egy méregdrága autót mutatott a közösség oldalán - szúrta ki a Ripost.

"Ma egy kicsit kirándultunk a kis szerelemmel! Eddig is utáltak, ezek után meg még jobban, akkor meg nem mindegy? Az én életem nem az övék, az erő legyen velem. Úgysem tudsz megfelelni mindenkinek, inkább felelj meg magadnak" - írta a képhez. Követői természetesen biztosították igazáról, és arról is, hogy nagyon sukár abban a Bentley-ben.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.