Brad Pitt kijelentette, egy évre lemond a szexről

Brad Pitt szex életmódváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életmódváltáson megy keresztül Brad Pitt. A színész megfogadta, egészségesen étkezik, nem fogyaszt alkoholt, és a hírek szerint egy évre lemond a szexről is. 

Pittet nem régiben hírbe hozták Tiffany Haddish-sal, ám a kapcsolat biztosan nem szökken szárba, ha a színész önmegtartóztató életet él. Sőt, azt is lehet tudni, megállapodtak. Mégpedig abban, hogy ha egy év múlva is mindketten szinglik, akkor randizhatnak, viszont addig nem.

My team did that! #SHEREADY

Tiffany Haddish (@tiffanyhaddish) által megosztott bejegyzés,

ByeAlex fotót posztolt az X-Faktor negyedik mentorárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180316-byealex-fotot-posztolt-az-x-faktor-negyedik-mentorarol-rtl-klub.htmlMár biztosan nem sokat kell várni arra, hogy a csatorna nyilvánosságra hozza a negyedik nevet. Addig pedig lehet találgatni. TV + SztárokOrigoSzerelmével, a futballista Novothny Somával posztolt fotót az ágyból Rubint Rellahttp://www.life.hu/sztarok/20180316-szerelmevel-a-futballista-novothny-somaval-posztolt-fotot-az-agybol-rubint-rella-rubint-reka.htmlSzerelmével, Novothny Somával posztolt közös fotót az ágyból Rubint Rella. A fiatalok ébredés után szeretnek még kicsit a takaró alatt maradni. TV + SztárokOrigoKiderült: öngyilkos lett az Oltári csajok édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20180314-kiderult-ongyilkos-lett-az-oltari-csajok-edesapja-rtl2.htmlA finiséhez ért az RTL2 Oltári csajok sorozata. Egyre több titokra derült fény, köztük az egyik legnagyobbra is: hogyan halt meg az Erdész lányok édesapja, Gábor. TV + SztárokOrigoTóth Vera nagyon vékony a legújabb fotóinhttp://www.life.hu/sztarok/20180311-toth-vera-nagyon-vekony-legujabb-fotoin.htmlTóth Vera nagy fogyásáról nincs aki még ne hallott volna, és mi is többször írtunk már arról, hogy gyomorbypass-műtétjének és az azt követő életmódváltásnak köszönhetően milyen karcsú lett az énekesnő. Vera legújabb fotóihoz nem is fűzünk hozzá semmit. Nézzétek! TV + SztárokOrigoPucérra vetkőzött Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20180311-pucerra-vetkozott-hernadi-judit-lanya-tarjan-zsofi.htmlAz grafikus-énekesnő egy aktkép mögé bújt. Bár sok nem látszik belőle: vélhetően teljesen meztelen. TV + SztárokOrigoFérjhez ment Emily Ratajkowski Sebastian Bear-McClardhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180224-ferjhez-ment-emily-ratajkowski-sebastian-bear-mcclardhoz-fotok.htmlRatajkowski az Instagram sztoriban számolt be házasságáról.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.