Ismert magyar embereket vert át a sztárügyvéd: ötszázmillió forintot csalt ki tőlük

átverés Csisztu Zsuzsa csalás sztárügyvéd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
B. Béla sztárügyvédet sorozatos csalással vádolják: ismert emberektől csalt ki összesen ötszázmillió forintot.

Előzetes letartóztatásba helyezték szerdán B. Béla sztárügyvédet és egyetemi oktatót. Kiderült, hogy az üzérkedéssel vádolt Oszter Sándor ügyének negyedrendű vádlottja miatta vonhatta vissza a színészre tett terhelő vallomását. Ráadásul azzal is vádolják, hogy több ismert embertől csalt ki pénzt, nem kevesebb, mint ötszázmilló forintot. Az áldozatok között lehet Csisztu Zsuzsa is, akitől egymillió forintot csalhatott ki az ügyvéd. Ő azonban nem akart nyilatkozni folyamatban lévő eljárásról.

A gyanúsított február óta házi őrizteben van, a feljelentést egy meg nem nevezett magánszemély tette ellene. Az eddig titkosan kezelt adatok között bírok és híres emberek is vannak az áldozatok között. A Borsnak a gyanúsított ügyvédje, Dr. Morvai Attila nyilatkozott:
"Jogilag kissé aggályos a helyzet, ugyanis a védelem a mai napig nem kapott semmiféle információt az Ügyészségtől, hogy mikor és miért rendelték el az ügyfelem lehallgatását, miközben egy teljesen másik ügy alatt rendelték el az előzetes letartóztatását. Ez azért problémás, mert a médiában Oszter-ügyként elhíresült esetben már befejeződött a bizonyítási eljárás, így egy olyan ügyből szerzett információ alapján rendelték el az ügyfelem előzetes letartóztatását, aminek semmi köze sincs a másik esethez. Hétfőig nem tudok vele érintkezni, nem vihette magával a gyógyszereit, amire szüksége lenne, ugyanis cukorbetegséggel küzd."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.