Pintér Tibor elmondása szerint magánéletére mindig is hatással volt a színészi szakmával járó meztelenkedés és intimitás. Most új kedvesének, a 20 éves Fridának is szembe kell néznie ezzel.

 "Minden barátnőmnek meg kellett értenie, hogy a testem is a munkaeszközöm. Számtalan alkalommal álltam már színpadon félmeztelenül, sőt teljesen meztelenül is. Frida számára nagyon furcsa volt, hogy más nők is megérinthetik a pucér testemet vagy csókolózom velük a színpadon. Sokáig nehezen viselte, mostanra sikerült csak különválasztania a színpadi és a valós énemet" - mesélte a színész a Borsnak az Operettszínház Macskadémon című előadásának premierje után.

 "Van persze olyan eset, amikor a partnerem rettenetes vonzó és nehezen tudom megállni, hogy ne reagáljak férfiként. Visszatérve a meztelenségre: minden nagyképűség nélkül állíthatom, hogy 44 éves korom ellenére kitűnő formában vagyok és az egyik hitvallásom a Nemzeti Lovas Színházban az, hogy hirdessük az ép testben ép lélek fogalmát" - tette hozzá.

Pintér Tibor és barátnője a Story GálánForrás: Polyák Attila/Origo