Behúzott hasa miatt kritizálták Bódi Sylvit: a modell most reagált

modell kritika szexi Bódi Sylvi komment reagálás bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kritikusai elárasztották Bódi Sylvi Instagramját negatív kommentekkel, mondván a modell friss fotóján láthatóan behúzza a hasát.

Bódi Sylvi még mindig Mikronéziában lovagolja a hullámokat, amikor pedig épp nem szörfözéssel tölti az idejét, akkor kirándul a dzsungelben. A közösségi oldalra feltöltött egyik friss fotóján sárga bikiniben ücsörög a tengerparton, a kritikusai pedig egyből kiszúrták: az egykori modell láthatóan behúzza a hasát, hogy laposabbnak tűnjön. Szerencsére azért akadtak rengetegen, akik kiálltak Sylvi mellett és kijelentették, hogy a szépség belülről fakad és egy nő úgy csinos, ha van rajta egy kis felesleg.

A modell egyébként kommentben reagált a kritikákra, azt írta, ő direkt nem használt Photoshopot és egyébként is, már rég elmúltak azok az idők, amikor mindenkinek meg akart felelni, így is jól érzi magát a bőrében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.