Dórika az Áll az alku című műsorban találkozott kedvesével

Áll az alku párkapcsolat szerelem műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerelem szövődött az Áll az alku című műsorban. Úgy látszik, a vetélkedő nem csak jó hangulatú és vicces, hanem pasizásra is alkalmas.

Dóri a Mokkában mesélt arról, hogy nemcsak annak örül, hogy van lehetősége visszatérni a játékba, hanem annak is, hogy a mellette álló fiú, Zolika nem minden cél nélkül bombázta bókokkal. A dúsan tetovált fiatalember ugyanis addig udvarolt Dórikának, hogy mára már egy párt alkotnak.

Dóra mellett Bálint is a Mokka vendége volt, ő is az "Újrajátszás" táskát nyitotta ki. A két fiatal arról is beszélt, hogy a műsorban látható jó hangulat és barátságos légkör nem megjátszott, hiszen úgy töltik együtt mindennapjaikat, mintha egy táborban lennének. Azt mondják, a csapatépítők alkalmával rengeteg barátság szövődik.

Valószínűleg nem bűncselekmény áldozata a Szentendrén holtan talált két emberhttp://www.life.hu/news/20180320-valoszinuleg-nem-buncselekmeny-aldozata-a-szentendren-holtan-talalt-ket-ember.htmlValószínűleg nem bűncselekmény áldozata a Szentendrén múlt pénteken holtan talált két ember - tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-t. News--Peter McMahon azt állítja, megtalálta az eltűnt maláj gépethttp://www.life.hu/news/20180320-peter-mcmahon-azt-allitja-megtalalta-az-eltunt-malaj-gepet.htmlA Malaysia Airlines 370-es járata 2014. március 8-án, hajnalban tűnt el a Thai-öböl felett, és hiába tettek meg mindent azért, hogy megtalálják, egészen eddig nem sikerült. Egy férfi azonban most az állítja, ő tudja, hol van a gép. News--Hátborzongató fotó látott napvilágot a 4 hónapja elhunyt Charles Manson holttestéről (18+)http://www.life.hu/news/20180320-hatborzongato-foto-latott-napvilagot-a-4-honapja-elhunyt-charles-manson-holttesterol.htmlHamvasztás előtt még készült egy utolsó fénykép a 4 hónappal ezelőtt elhunyt Charles Manson holttestéről. News--Sokkoló felvétel: így zuhant le előadás közben a Cirque de Soleil artistája, Yann Arnaud (18+)http://www.life.hu/news/20180320-sokkolo-felvetel-igy-zuhant-le-eloadas-kozben-a-cirque-de-soleil-artistaja-yann-arnaud.htmlElőadás közben lezuhant és életét vesztette a Cirque de Soleil egyik artistája, Yann Arnaud. A tragikus balesetről most felkerült egy videó az internetre. News--Kiderült, kik tüntették el VV Fannit: újabb részletek B. László vallomásábólhttp://www.life.hu/news/20180320-kiderult-kik-tuntettek-el-vv-fannit-ujabb-reszletek-b-laszlo-vallomasabol.htmlA Bors azt írja, hogy egyre zavarosabb VV Fanni feltételezett gyilkosának tanúvallomása. B. László azt állítja, hogy a lány barátnőjétől kapta a gyilkos kötelet.NewsOrigoMedvehagyma szedés közben tűnt el két nő Baranyában: egyiküket holtan találtákhttp://www.life.hu/news/20180320-medvehagyma-szedes-kozben-tunt-el-ket-no-baranyaban-egyikuket-holtan-talaltak.htmlEgy olvasó értesítette a bama.hu-t, hogy két nő medvehagymát szedni indult vasárnap Somogyhatvanból, de nem tértek vissza a megbeszélt időre a családjukhoz, így ők bejelntették az eltűnésüket. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.