Medvehagyma szedés közben tűnt el két nő Baranyában: egyiküket holtan találták

medvehagyma haláleset eltűnés patak kirándulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy olvasó értesítette a bama.hu-t, hogy két nő medvehagymát szedni indult vasárnap Somogyhatvanból, de nem tértek vissza a megbeszélt időre a családjukhoz, így ők bejelntették az eltűnésüket.

A rendőrség azonnal megkezdte az eltűntek felkutatását: azt gondolták, hogy egy megáradt patakba csúsztak. A feltételezésük be is igazolódott, egyik holttestét meg is találták. A másik nőt még keresik.

A lap egyik olvasója, aki a helyszínen tartózkodott elmondta, hogy az asszonyok át akartak kelni egy árkon, de belecsúsztak a patakba, de a sodrás elvitte őket.

Egy hatalmas ánuszra hasonlít a világ egyik legextrémebb hotelehttp://www.life.hu/news/20180319-egy-hatalmas-anuszra-hasonlit-a-vilag-egyik-legextremebb-hotele.htmlA holland művész, Joep van Lieshout készítette azt a hotelt, amely a megszólalásig hasonlít egy ánuszra. Nem véletlen, a tervező ugyanis pont ilyennek szerette volna látni művét. NewsOrigoA jégevés az új internetes őrület a kínai fiatalok körében: videóhttp://www.life.hu/news/20180319-a-jegeves-az-uj-internetes-orulet-a-kinai-fiatalok-koreben-video.htmlMost nem a fejükre borítják a jeget, hanem megeszik azok a kínai fiatalok, akik elindították az "iceeating" vagyis a "jégevés" internetes kihívást. News--A Teréz körúti robbantóhoz, P. Lászlóhoz mentőt kellett hívni a tárgyalásonhttp://www.life.hu/news/20180319-a-terez-koruti-robbantohoz-p-laszlohoz-mentot-kellett-hivni-a-targyalason.htmlFolytatódott a Teréz körúti robbantó ügyében a bírósági tárgyalás, de a gyanúsítottnak nem volt kedve az egészhez: lefeküdt és nem volt hajlandó mozdulni, ezért mentőt hívtak hozzá. NewsFotó: Mudra László - OrigoEgy videó kedvéért lőtte le barátját, a férfi meghalthttp://www.life.hu/news/20180319-egy-video-kedveert-lotte-le-baratjat-a-ferfi-meghalt.htmlEgy extrém youtube-videó kedvéért lőtte le barátját Monalisa Perez, a férfi belehalt a lövésbe, hiszen a maga elét tartott könyv nem véde meg a testét. A nő 180 nap elzárást kapott tettéért. News--Előadás közben lezuhant és meghalt a Cirque du Soleil artistája, Yann Arnaudhttp://www.life.hu/news/20180319-eloadas-kozben-lezuhant-es-meghalt-a-cirque-du-soleil-artistaja-yann-arnaud.htmlA világhírű Cirque du Soleil floridai előadásán történt tragédia: az egyik artista, Yann Arnaud a műsorszáma közben lezuhant, majd a kórházban belehalt a sérüléseibe. News--A 44-es főúton kisbusz és teherautó ütközött: súlyos sérültje is van a balesetnekhttp://www.life.hu/news/20180319-a-44-es-fouton-kisbusz-es-teherauto-utkozott-sulyos-serultje-is-van-a-balesetnek.htmlKisbusz és tehergépkocsi ütközött össze a 44-es főúton, Kondoros és Békéscsaba között hétfőn kora hajnalban, a balesetben többen megsérültek, egy ember súlyosan. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.