Berki Krisztiánnak sikerült vérig sértenie és porig aláznia gyermeke anyját, azzal, hogy kijelentette: életében most először szerelmes, méghozzá új barátnőjébe, Mazsiba. Hódi Pamela ebbe teljesen belebetegedett. 

Berki Krisztián újra párra lelt miután Hódi Pamelával megromlott a kapcsolatuk, és boldogabb, mint valaha. Ezzel még nem is lenne baj, csakhogy sikerült vérig sértenie néhány kijelentésével gyemreke anyját, ezt pedig egyszerűen nem sikerül feldolgozni Hódi Pamelának. Berki ugyanis azt mondta, most először szerelmes az életében, Katona Renátába, vagyis Mazsiba.

Sajnos Hódi Pamela és Berki Krisztián között nem rendeződik a kapcsolatForrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

"Belebetegedtem abba, hogy mit gondolnak rólam az emberek. Milyen embernek szültem gyereket? Olyannak, aki engem nem szeretett? Akkor miért szültem neki? Mondja azt, hogy életében még nem volt olyan szerelmes, mint most. Az teljesen más, azt elfogadnám. Na, de az, hogy soha nem volt szerelmes! Ilyet egy másfél hónapos kapcsolat után ne jelentsen ki, és ne hozzon engem kellemetlen helyzetbe!" - idézi Hódi Pamela Sorry Magazinnak adott interjúját a Bors.