Hosszú Katinka és Shane Tusup próbálják rendbehozni kapcsolatukat. A minap együtt is látták őket, most pedig kiderült, hogy párterápiára járnak.

A Bors uszodai forrásból úgy értesült, hogy Katinka és férje, Shane úgy próbálja megoldani a házassági gondokat, hogy párterápiára járnak. Az úszónő dönött úgy, hogy segséget kérnek.

"Katinka ötlete volt. Az Iron Lady Amerikában pszichológiát végzett, ezért jól tudja, hogy szakember segítségével hamarabb lehet rendezni a konfliktusokat" - mondta egy informátor a lapnak. Ezt azért is meglepő, mert pont Hosszú volt az, aki beadta a válókeresetet, és aki szakított férjével, mert olyasmi történt, amit már nem tudott elviselni.

Párterápiára jár Hosszú Katinka és Shane TusupForrás: Illyés Tibor / Dave Hunt - MTI

Tusup egyébként elköltözött abból a budai lakásból, ahol Katinkával laktak. A Borsnak az egykori szomszéd azt mesélte, hogy Katinka novemberben költözött el, Shane pedig néhány hete.

A lap elérte Hosszú Istvánt, Katinka édesapját, aki szűkszavúan nyilatkozott.
"Örülnék, hogyha türelmesen várna mindenki arra, hogy mi kerekedik ki ebből az egészből" - mondta Katinka édesapja, aki hangos nevetéssel reagált arra az uszodai pletykára, hogy Katinka várandós lenne.