Csak úgy izzik a levegő Harry herceg és Meghan Markle között: fotók

Forrás: Getty Images/Newsgroup UK/Wpa Pool -
esküvő Meghan Markle Belfast szerelem Észak-Írország Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már a fotósok előtt sem tudja leplezni érzelmeit Meghan Markle és Harry herceg: a pár most Észak-Írországba utazott hivatalos látogatásra.

Közeleg Harry herceg és Meghan Markle esküvője, de az ifjú párnak előtte még rengeteg hivatalos eseményen kell részt vennie. Ezúttal Észak-Írországba, Lisburnbe és Belfastba utaztak, ahol még egy helyi pubot is felkerestek - számolt be róla a The Sun.

Harry herceg és Meghan Markle Észak-Írországba látogatott Forrás: Getty Images/Newsgroup UK/Wpa Pool

Meghan egy kora tavaszi szettet választott, egy zöld midiszoknyát, egy vastag fehér pulóvert és egy krémszínű kabátot viselt, de persze Harry is nagyon elegáns volt.

Csak úgy izzott köztük a levegő Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool

A fotókból jól látszik, csak úgy izzik köztük a levegő, gyakran megfogták egymás kezét és a paparazziknak sikerült is néhány szerelmes pillantást elkapniuk.

Szerelmes pillantás Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson
Rubint Réka reagált Sebestyén Balázs kiakadásárahttp://www.life.hu/sztarok/20180323-rubint-reka-reagalt-rubint-reka-sebestyen-balazs-kiakadasara-zanzibar.htmlLehervadt a mosoly Sebestyén Balázs arcáról, amikor megtudta, ugyanoda és ugyanakkorra szervezte nyaralását, mint Rubint Réka a fitnesztáborát. A fitneszlady meglepő módon reagált a hírre. TV + SztárokOrigoKammerer Zoltán elárulta, évekig egy szellem volt a szobájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180323-kammerer-zoltan-elarulta-evekig-egy-szellem-volt-a-szobajaban.htmlKammerer Zoltán háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozó volt Peller Mariann vendége az Utazás a lelked körül című műsorban, meglepő őszinteséggel és nyíltsággal beszélt azokról a tapasztalásairól, melyeket nem lehet ép ésszel megmagyarázni. Elárulta, szellemet is látott már. TV + Sztárok--A 90-es évek nagy ikonjai, akik eltűntek a szemünk elől: Freddie Prinze Jr. és Alicia Silverstone sem szerepelnek márhttp://www.life.hu/sztarok/20180323-a-90-es-evek-nagy-ikonjai-akik-eltuntek-a-szemunk-elol-jennifer-love-hewitt-freddie-prinze-jr.htmlRengeteg sztár született a 90-es években, de hiába volt akkor óriási a népszerűségük, nem mindenki tudott a felszínen maradni. Sok olyan színész vagy énekes volt, akik mára szinte teljesen eltűntek, de legalábbis nem akkora már a hírnevük, mint egykor volt. Alanis Morissette például hatalmas sztár volt, mára pedig alig hallani felőle. TV + SztárokOrigoKasza Tibi mellé két új zsűritag érkezik A Nagy Duettbehttp://www.life.hu/sztarok/20180323-kasza-tibi-melle-ket-uj-zsuritag-erkezik-a-nagy-duettbe.htmlÚj zsűritagokkal indítja a TV2 A Nagy Duett című műsor új évadát. Kasza Tibi mellé Nagy Adri és Pápai Joci érkezik majd, hogy bírálja a hírességek produkcióit. TV + Sztárok--Pintér Tibor kemény kritikákat kap: így reagált a negatív kommentekrehttp://www.life.hu/sztarok/20180323-pinter-tibor-kemeny-kritikakat-kap-igy-reagalt-a-negativ-kommentkre.htmlPintér Tibort nem csak dicsérik a kommentelők, mostanában bizony nagyon csúnya beszólásokat kap, de részben magának köszönheti. Facebook-oldalán is szívesen produkálja magát, de rendezvényeken is. TV + Sztárok--Már látszódik a várandós Csobot Adél pocakja: friss fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180323-mar-latszodik-a-varandos-csobot-adel-pocakja-friss-foto.htmlAz újra várandós Csobot Adél tegnap egy díjátadón vett részt, ahol ruhája látni engedte kerekedő pocakját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.