Négy gyerek vádolja szexuális zaklatással egy fociakadémia tanárát

Forrás: Thinkstock -
metoo szexuális zaklatás foci akadémia gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy gyermek vádolta meg egy fociakadémai tanárát szexuális zaklatással, az ügy második tárgyalását a napokban tartották volna, de elmaradt.

Négy fiatalkorú vádolt meg szexuális zaklatással egy tanárt, aki állítólag két intézményben is oktatott és szedett áldozatokat. A vád szerint a fociakadémián és a gimnáziumban két-két tanulót molesztált. A négy áldozat közül kettő esetében aktus is történt. A gimnázium egyik tanárnője fogott gyanút a férfival szemben, az áldozatok neki tettek panaszt, így indulhatott meg az eljárás.

4 gyereket molesztálhatott a tanár Forrás: Thinkstock

Tavaly január 13-án, a feljelentés másnapján vitték el a rendőrök, a napokban került volna sor a második tárgyalási napra az ügyben, de hiába gyűltek össze az emberek, elmaradt. A vádlott kérésére. A tárgyaláson egy áldozat volt jelen, aki elmondta a Blikknek, sajnálja, hogy nem beszélhetett. Az ügyészség decemberben emelt vádat a 41 éves pedagógus ellen, többrendbeli szexuális kényszerítés bűntette, kiskorú veszélyeztetése miatt. A maximális kiszabható büntetése 12 év börtön.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.