Pintér Tibor kemény kritikákat kap: így reagált a negatív kommentekre

Forrás: Facebook / Pintér Tibor -
negatív kritika komment Pintér Tibor reakció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibort nem csak dicsérik a kommentelők, mostanában bizony nagyon csúnya beszólásokat kap, de részben magának köszönheti. Facebook-oldalán is szívesen produkálja magát, de rendezvényeken is.

A kommentelők nem kímélik Pintért Tibort, ha valami nem tetszik nekik, akkor azt kimondják. Mostanában pedig gyakran előfordul, hogy a színész megmozdulásait nem szeretik a rajongói, és el is mondják véleményüket. „Még egy ilyen egoista, öntelt, narcisztikus hólyagot nem hordott hátán ez a szerencsétlen Föld" – írta az egyik kommentelő, és sokan osztották véleményét, ezekre reagált most Pintér Tibor.

Pintér Tibor nem bánja a negatív kommenteket Forrás: Facebook / Pintér Tibor

Csak a harcosokat bántják, éppen ezért én kifejezetten kedvelem azokat, akik velem próbálkoznak.

RipostnakFacebookos szavalását nem értékeltékfélmeztelenül tört elő egy tortából

Már látszódik a várandós Csobot Adél pocakja: friss fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180323-mar-latszodik-a-varandos-csobot-adel-pocakja-friss-foto.htmlAz újra várandós Csobot Adél tegnap egy díjátadón vett részt, ahol ruhája látni engedte kerekedő pocakját. TV + SztárokOrigoFeltörték Tápai Szabina Instagram-oldalát, és törölték a profiljáthttp://www.life.hu/sztarok/20180323-feltortek-tapai-szabina-instagram-oldalat-es-toroltek-a-profiljat.htmlTápai Szabinával is megtörtént az a sajnálatos dolog, ami már sok hírességgel: feltörték az Instagram-oldalát, és törölték az egész profilját. Újrakezdi. TV + SztárokOrigoŐk lesznek a Nagy Duett profi énekesei: Csobot Adél, Gergely Róbert és Wolf Kati is énekelni foghttp://www.life.hu/sztarok/20180323-ok-lesznek-a-nagy-duett-profi-enekesei-csobot-adel-gergely-robert-es-wolf-kati.htmlA TV2 ismét elindítja a hétvégi házibuliját, vagyis A Nagy Duettet, és már azt is megmutatta, hogy kik lesznek a profi énekesek. Íme, ezek a sztárok lépnek fel majd vasárnaponként a TV2 színpadára. TV + SztárokOrigoKozsónak árvezeik az otthonát: ha nem fizet, elveszik tőle az ingatlanthttp://www.life.hu/sztarok/20180323-kozsonak-arvezeik-az-otthonat-ha-nem-fizet-elveszik-tole-az-ingatlant.html139 millió forintot kellene visszafizetnie Kozsónak ahhoz, hogy megtarthassa otthonát. Amennyiben ezt március 27-ig nem teszi meg, az egyetlen nevén lévő ingatlant is elárverezik a piaci ár töredékéért.TV + Sztárok--Shane Tusup a munkáját is lecsökkentette Hosszú Katinka miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180323-shane-tusup-a-munkajat-is-megfelezte-hosszu-katinka-miatt.htmlShane Tusup még a munkatempóból is visszavett, csak hogy bizonyítsa feleségének, mennyire szereti őt és képes a változásra.TV + SztárokOrigoGyászol Queen Latifah: elhunyt az édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20180322-gyaszol-queen-latifah-elhunyt-az-edesanyja.htmlGyászol Queen Latifah színésznő: elvesztette édesanyját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.