Pintér Tibort nem csak dicsérik a kommentelők, mostanában bizony nagyon csúnya beszólásokat kap, de részben magának köszönheti. Facebook-oldalán is szívesen produkálja magát, de rendezvényeken is.

A kommentelők nem kímélik Pintért Tibort, ha valami nem tetszik nekik, akkor azt kimondják. Mostanában pedig gyakran előfordul, hogy a színész megmozdulásait nem szeretik a rajongói, és el is mondják véleményüket. „Még egy ilyen egoista, öntelt, narcisztikus hólyagot nem hordott hátán ez a szerencsétlen Föld" – írta az egyik kommentelő, és sokan osztották véleményét, ezekre reagált most Pintér Tibor.

Pintér Tibor nem bánja a negatív kommenteketForrás: Facebook / Pintér Tibor

„Van egy szabályom, mely szerint sose reagálok negatív kritikára. Döglött kutyába senki se rúg bele! Csak a harcosokat bántják, éppen ezért én kifejezetten kedvelem azokat, akik velem próbálkoznak. Számomra ez is egyfajta üzenet és mögénézek a szavaknak" – mondta a Ripostnak Pintér Tibor, miután a Facebookos szavalását nem értékelték a rajongók, ahogy egy rendezvényen történt megmozdulását sem: félmeztelenül tört elő egy tortából. Elmondta, a feltűnő megmozdulásait arra használja, hogy a valós tartalmaira irányítsa az emberek figyelmét.