Ilyen időjárás várható húsvétvasárnap és hétfőn

Forrás: Facebook/Árpási Károly -
húsvétvasárnap időjárás húsvéthétfő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Húsvétvasárnap borús lesz az idő, többfelé viharossá fokozódik a szél - írja előrejelzésében a köpönyeg.hu. Húsvéthétfőn már naposabb lesz az idő, de az igazi tavaszi időre a hét közepéig kell várni.

Ma eleinte borús idő lesz, főleg a Dunától keletre újabb esővel. Késő délutánra, estére aztán csökken a felhőzet. Az északnyugati szél többfelé viharossá fokozódik. Hidegfronti hatás érvényesül. 7 és 14 fok között alakul a hőmérséklet - írja előrejelzésében a köpönyeg.hu

Húsvéthétfőn a többórás napsütést csak időnként zavarják felhők, eső nem lesz. Reggel 3, délután 14 fok körüli értékeket mérhetünk. Erős marad a légmozgás. Kedden fátyolfelhők szűrik a kellemes áprilisi napsütést. Eső nem várható. 15 és 21 fok közé erősödik a nappali felmelegedés. A délnyugati szél megerősödik.

Forrás: Facebook/Árpási Károly

Nem várt vége lett az Oltári csajok sorozatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180401-nem-vart-vege-lett-az-oltari-csajok-sorozatnak-meghalt-mark.htmlAkik követték a sorozatot, egészen biztosan szurkoltak mindhárom Erdész lánynak ahhoz, hogy megtalálják a boldogságot, A forgatókönyv azonban csavaros fordulatot vett... TV + SztárokOrigoJanza Kata és 22 évvel fiatalabb szerelme szakítottak: a színésznő tudatta a hírthttp://www.life.hu/sztarok/20180331-janza-kata-es-22-evvel-fiatalabb-szerelme-szakitottak-a-szineszno-tudatta-a-hirt.htmlJanza Kata közösségi oldalán tudatta a hírt: szakított fiatal párjával.TV + SztárokOrigoPippa Middleton apósát nemi erőszakkal vádolják, őrizetbe is vette a rendőrséghttp://www.life.hu/sztarok/20180331-pippa-middleton-aposat-nemi-eroszakkal-vadoljak-orizetbe-is-vette-a-rendorseg.htmlPippa Middleton egy ideje eltűnt a nyilvánosság elől, most már az okát is tudjuk: apósát nemi erőszak miatt őrizetbe vette a rendőrség. TV + Sztárok--Megdöbbentő dolgot állít Elvis haláláról Priscilla Presleyhttp://www.life.hu/sztarok/20180331-megdobbento-dolgot-allit-elvis-halalarol-priscilla-presley.htmlElvis Presley özvegye, Priscilla azt állítja, hogy a Király halála nem baleset volt. TV + Sztárok--Larion Zoé adásban pofozta fel férjét, Müller Attilát: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180331-larion-zoe-adasban-pofozta-fel-ferjet-muller-attilat-video.htmlA Drágám, add az életed című műsorban pofozta fel párját, Müller Attilát Larion Zoé.TV + SztárokOrigoEndrei Judit lányát a HÉV-en tépte megy egy részeg férfi, senki sem segítetthttp://www.life.hu/sztarok/20180331-endrei-judit-lanyat-a-hev-en-tepte-megy-egy-reszeg-ferfi-senki-sem-segitett.htmlEndrei Judit lányát nagypénteken a HÉV-en megtámadta egy részeg férfi, de senki sem segített neki. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.