Való Világ Baukó Éva műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Évát a Fem3Café című műsor egyik műsorvezetőjeként láthatjuk ezentúl a televízióban, de nem ez az egyetlen feladat, amit rábíztak: a Zenebutik tévé toplistás műsorát ő fogja vezetni.

Ennél boldogabb már nem is lehetne Baukó Éva:

műsorvezető lett belőle.

Hatalmas örömét egy tőle már jól megszokott erotikus fotóval tudatta közösségi oldalán.

"Sajnos, sok az előítéletes ember. A korábbi dolgok miatt sokan rosszul ítélnek meg. Épp ezért szeretném megmutatni, hogy mire is vagyok képes. Szeretném, ha azt látnák az emberek, pontosabban a nézők, hogy milyen vagyok valójában" - mesélte a Blikknek az egykori botrányhős villalakó.

Pénzért ölhették meg VV Fannit: a gyilkossággal gyanúsított férfinek adósságai voltakhttp://www.life.hu/sztarok/20180403-penzert-olhettek-meg-vv-fannit.html2017 novemberében gyilkolhatták meg a Való Világból ismert Novozánszky Fannit, akinek holttestte azóta sem került elő. A szörnyű tettel gyanúsított férfi azóta is előzetes letartóztatásban van. Mint kiderült, a nyomozásnak egy olyan szála is van, ami szerint a férfi a lányt a pénze miatt ölte meg. TV + SztárokOrigo40 év után újra együtt a Dallas sztárjai: így néznek ki mosthttp://www.life.hu/sztarok/20180402-40-ev-utan-ujra-egyutt-a-dallas-sztarjai.htmlA Dallas első részét 1978. április 2-án mutatták be. 40 éves évfordulót ünnepelnek a szereplők.TV + SztárokOrigoLetartóztatták Maggie Laine modellt: drogot találtak nálahttp://www.life.hu/sztarok/20180402-letartoztattak-maggie-laine-modellt-drogot-talaltak-nala.htmlLetartóztatták Maggie Laine-t, a Victoria's Secret világhírű modelljét. A 21 éves szépségnél 28 gramm füvet talált a rendőrség.TV + Sztárok--Vajna Timi hasa nagyon gömbölyödik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180402-vajna-timi-hasa-nagyon-gombolyodik.htmlVajna Timi melltartóban és cicanadrágban táncolt legutóbbi felvételén, ám ezúttal nem ettől volt érdekes az Insatgram-sztorijába feltöltött videó: erősen gömbölyödő pocakja is látszik rajta. TV + SztárokOrigoNagyon átverte követőit Hargitai Beahttp://www.life.hu/sztarok/20180402-nagyon-atverte-kovetoit-hargitai-bea.htmlTerhesfotót osztott meg közösségi oldalán Hargitai Bea. De nem minden az, aminek látszik. Főleg nem árpilis elsején. TV + SztárokOrigoÍgy ünnepelte első házassági évfordulóját Gianni és Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20180402-igy-unnepelte-elso-hazassagi-evfordulojat-gianni-es-debreczeni-zita.htmlMárcius 31-én volt egy éve, hogy Gianni és Debreczeni Zita örök hűséget esküdtek egymásnak Olaszországban. Ebből az alkalomból pedig csodás fotókat mutattak tegnap a közösségi oldalaikon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.