Janza Kata közösségi oldalán tudatta a hírt rajongóival, miszerint ő és fiatalabb szerelme szakítottak. A színésznő nem indokolta meg a döntésüket, egy bennfentes azonban sejti, mi történhetett: egy harmadik állhatott közéjük. 

Janza Kata a hétvégén bejelentette, hogy lezárult közte, és fiatalabb szerelme, Pesák Ádám között a kapcsolat. A színésznő közösségi oldalán tette közzé a hírt és leszögezte, egyelőre erről nem akar bővebben nyilatkozni. A szakítás okát nem közölte, más azonban beszédesebb volt nála. A Borsnak nyilatkozó bennfentes állítja, Pesák Ádám nagyon közeli kapcsolatba került egy fiatalabb kolléganőjével.

Janza Kata és fiatal párja szakítottakForrás: Instagram/Janza Kata

"Többen suttogták, hogy Ádám az egyik kolléganőjével került közelebbi viszonyba a Talpra magyar! című musical próbái alatt. Sokan látták őket együtt, látszott, hogy nagyon egy hullámhosszon vannak. Azt nem lehet tudni, mi alakult ki köztük a próbák alatt, mindenesetre eléggé beszédes, hogy ilyen hirtelen bomlott fel az elválaszthatatlannak tűnő kötelékük Katával" - mondta az illető.