Kylie Minogue összeomlott, miután felbomlott az eljegyzése

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ian West -
házasság eljegyzés összeomlás párkapcsolat idegösszeomlás Kylie Minogue szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kylie Minogue egy interjúban bevallotta: idegösszeomlása volt, miután felbomlott eljegyzése Joshua Sasse-vel. Pedig - mind mondta - sosem vágyott házasságra. 

Jövő hónapban lesz 50 éves Kylie Minogue, ebből az alkalomból a Red Magazine készített róla egy többoldalas összeállítást. A cikket a Dailymail szemlézte, melyből kiderül: a világhírű énekesnő bevallota, idegösszeomlást kapott, miután felbomlott eljegyzése Joshua Sasse-vel. Megviselte a szakítás, újra kellett építenie magát.

Kylie Minogue-ot megviselte eljegyzése felbomlása Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ian West

A pár 2016 februárjában jegyezte el egymást, a következő év elején azonban már fel is bomlott kapcsoaltuk. Kylie azt is elmesélte a magazinnak, hogy szüksége volt egy olyan időszakra, amikor kicsit magába fordult, és kitalálta, mit is akar valójában. Rájött: sosem volt olyan lány, aki házasságra vágyna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.