Rita Ora szexi nyusziként pózol legújabb fotóin

szexi húsvét Rita Ora nyuszi csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Falatnyi ruhadarabokban eszeget csokitojást Rita Ora, aki közösségi oldalának rajongóit is megörvendeztette a nem mindennapi jelenetről készült pikáns fotókkal.

Csipkealsó és egy laza póló takarja mindössze Rita Ora testét azokon a fotókon, melyeket húsvét alkalmából osztott meg követőivel. A szexi énekesnő fejére még nyuszifüleket is tett, majd egy ablakban ülve majszolgatta a csokitojásokat. A Dailymail cikke szerint a képeket Damon Baker készítette.

Happy Easter

RITA ORA (@ritaora) által megosztott bejegyzés,

Miért számít extrémnek, ha valaki megmutatja smink nélküli arcát?http://www.life.hu/trend/20180328-miert-szamit-extremnek-ha-valaki-megmutatja-smink-nelkuli-arcat.htmlAz elmúlt években mindig nagy szenzáció kerekedett abból, ha valamelyik sztár hivatalosan is megmutatta magát smink vagy photoshop nélkül. Mintha tényleg egy féltve őrzött maszkot vennének le magukról, felfedve valódi énüket. Az elmúlt napokban Christina Aguilera címlapja döbbentette meg a nagyérdeműt. De hogy jutottunk el idáig? TrendOrigoBikinibe bújt Cindy Crawford 17 éves lánya, Kaia Gerber: fotókhttp://www.life.hu/trend/20180403-bikinibe-bujt-cindy-crawford-17-eves-lanya-kaia-gerber-fotok.htmlIgazi bombázó vált Cindy Crawford 17 éves lányából, Kaiából, aki ezúttal bikiniben mutatta meg magát Miamiban. Trend--Iraida, az afgán agár a világ legkeresettebb kutyamodellje, havi 10 milliót is megkereshttp://www.life.hu/trend/20180402-iraida-az-afgan-agar-a-vilag-legkeresettebb-kutyamodellje-havi-10-milliot-is-megkeres.htmlElképesztő összegeket keres meg gazdájának Iraida, az öt éves afgán agár. A legnagyobb divatházak szerepeltetik plakátjaikon, kampányaikban.TrendOrigoGeorgiy Kot az igazi hajszobrász: elképesztő frizurákat készít az orosz fodrász http://www.life.hu/trend/20180326-georgiy-kot-az-igazi-hajszobrasz-elkepeszto-frizurakat-keszit-az-orosz-fodrasz.htmlAz Abháziában, háború sújtotta területen felnőtt Georgiy már kiskorában is a művészetekben, a szépségben kereste az örömöt, a felszabadulást. A tánc, az ékszer- és a divattervezés is érdekelte, végül a fodrászat mellett talált igazán önmagára. TrendOrigoSmink nélkül fotózták Christina Aguileráthttp://www.life.hu/trend/20180401-smink-nelkul-fotoztak-christina-aguilerat-magazinba-paper.htmlA Paper magazine számára készültek a különleges, natúr fotók. Christinának kifejezetten jól áll a smink nélküliség, jónéhány évet le is tagadhatna. Trend--Heti trendjelentés: Rosie Huntington-Whiteley stílusa mindent vitthttp://www.life.hu/trend/20180329-heti-trendjelentes-szerepel-benne-rosie-huntington-whiteley-alessandra-ambrosio.htmlA hét sztárja egyértelműen a modell, Rosie Huntington-Whiteley volt, aki az elmúlt napokat New Yorkban töltötte. Elképesztően stílusos outfiteket villantott: egyszerűen imádtuk! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.