Hódi Pamela nem Berki Krisztián asszisztensével akar beszélni gyermekéről

Hódi Pamela Katona Renáta óvoda Mazsi iskola Berki Natasa Zselyke gyermek gyermekelhelyezés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akar sem Berki Krisztián asszisztensével, sem pedig új kedvesével, Katona Renátával gyermeke jövőjéről beszélni Hódi Pamela. Azért fordult bírósághoz, hogy tisztázzák Berki Natasa Zselyke felügyeletét.

Hódi Pamela a Mokkában mesélt arról, milyen a viszonya most Berki Krisztiánnal, aki - mint Pamela mondta - nem fogadja hívásait. Berki exkedvese azt is elmondta, hogy nem hajlandó lánya apjának asszisztensével vagy éppen új kedvesével megbeszélni a Berki Natasa Zselykét érintő fontos ügyeket.

"Nekem ő senki, és ezt meg is mondtam neki, hogy nekem te senki vagy, a Krisztián asszisztense senki. Ha az apjával nem tudom megbeszélni, semmi baj, döntök egyedül én. Eddig is mindenben egyedül döntöttem a Natival kapcsolatban és ezért mondtam, hogy menjünk bíróságra" - fogalmazott Hódi Pamela. Hozzátette: bár Katona Renátát ismeri, mégse szeretné vele megbeszélni a lányát érintő kérdéseket.

A műsorban arról is beszélt, hogy mostanában felerősödtek fejfájásos rohamai, melyek már szakközépiskolás kora óta olykor ledöntik a lábáról. Az utóbbi időben ezek a rohamok másfél óra helyett akár 3 óra hosszáig is tartanak.

Ma lett 45 éves Varga Izabella: legalább 20 évet letagadhatnahttp://www.life.hu/sztarok/20180404-ma-lett-45-eves-varga-izabella-legalabb-20-evet-letagadhatna.htmlVarga Izabella lassan két évtizede része a tévénézők mindennapjainak, ez idő alatt azonban szinte semmit nem öregedett. Ugyan ma betöltötte a 45. életévét, legalább 20 évet nyugodtan letagadhatna. TV + Sztárok--Hugh Hefner egykori barátnője, Kendra Wilkinson válik a férjétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180404-hufh-hefner-egykori-baratnoje-kendra-wilkinson-valik-a-ferjetol.htmlKilenc év együttlét után válik Kendra Wilson. Egy bennfentes pedig elárulta, miért ért véget a Playboy-nyuszi házassága. TV + SztárokOrigoEgyszerre akár három exével is együtt dolgozhat Janza Katahttp://www.life.hu/sztarok/20180404-egyszerre-akar-harom-exevel-is-egyutt-dolgozhat-janza-kata-operettszinhaz.htmlKínos helyzet állt elő: Janza Kata három darabban is együtt játszik exével, Pesák Ádámmal, akivel húsvétkor szakítottak. Sőt, az Operettszínházban rajta kívül még két korábbi párjával is együtt kell dolgoznia. TV + SztárokOrigoKét tengerimalaccal bővült Müller Attila és Larion Zoé családja: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180404-ket-tengerimalaccal-bovult-muller-attila-es-laron-zoe-csaladja-video.htmlVéget értek a pár napja tartó találgatások: nem gyerek, hanem kopasz tengerimalac érkezik Müller Attila és Larion Zoé családjába. Ráadásul egyszerre kettő.TV + Sztárok--Új műsorvezető az RTL Klub Reggelijében: Papp Gergő Pimaszúr visszatérhttp://www.life.hu/sztarok/20180404-uj-musorvezeto-az-rtl-klub-reggelijeben-papp-gergo-pimaszur-visszater.htmlA műsorvezető új munkát kapott, ezért kell elválnia családjától.TV + Sztárok--Kylie Minogue összeomlott, miután felbomlott az eljegyzésehttp://www.life.hu/sztarok/20180403-kylie-minogue-osszeomlott-miutan-felbomlott-az-eljegyzese.htmlKylie Minogue egy interjúban bevallotta: idegösszeomlása volt, miután felbomlott eljegyzése Joshua Sasse-vel. Pedig - mind mondta - sosem vágyott házasságra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.