Így nézett ki Tóth Vera 14 évvel ezelőtt: fotó

régi fotó nosztalgia Megasztár Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nosztalgiázni támadt kedve Tóth Verának: az énekesnő egy 14 évvel ezelőtt készült fotót osztott meg rajongóival.

Pontosan 14 éve nyerte meg a Megasztár legelső szériáját Tóth Vera. Ebből az alkalomból az énekesnőnek nosztalgiázni támadt kedve és a közösségi oldalon megosztotta azt a képet, amely épp akkor készül, amikor kihirdették a győztest. Mellette a két műsorvezető látható, az azóta immár harmadjára is anyai örömök elé néző Görög Zita és a piros öltönyt viselő Tilla.

Az énekesnő azt írta a képhez, hogy ezt a pillanatot soha nem felejti el.

Ez a fotó napra, percre pontosan 14 éve készült♥️ #megasztár2004 #győztem @tillattila @gorogzita Sosem felejtem el♥️

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Justin Theroux és Emma Stone egyre közelebb kerül egymáshozhttp://www.life.hu/sztarok/20180404-justin-theroux-es-emma-stone-egyre-kozelebb-kerul-egymashoz-jennifer-aniston.htmlBár egyelőre tagadják, hogy bármi lenne közöttük, láthatóan jól kijön egymással Jennifer Aniston exférje, Justin Theroux és Emma Stone. TV + Sztárok--Beperelik Pintér Tibort, ha nem mondja le a Jimmy-musical előadásaithttp://www.life.hu/sztarok/20180404-beperelik-pinter-tibort-ha-nem-mondja-le-a-jimmy-musical-eloadasait.htmlEngedély nélkül hirdette meg a Jimmy-musical turnét Pintér Tibor, akit most a szerzők felszólítanak: mondja le az előadásokat. Ha nem teszi, akár évekig is a bíróságra járhat. TV + SztárokOrigoCameron Diaz visszavonult a filmezéstől, nyugdíjba menthttp://www.life.hu/sztarok/20180404-cameron-diaz-visszavonult-a-filmezestol-nyugdijba-ment.htmlCameron Diazról régóta rebesgették, hogy nem forgat többet, most azonban ő maga is bejelentette: nyugdíjba ment. A műsorban, ahol erről beszélt, Christina Applegate is elmondat: félig már ő is visszavonult, inkább az anyaságra koncentrál. TV + Sztárok--Kiderült: ezért válik Jenna Dewan Tatum és Channing Tatumhttp://www.life.hu/sztarok/20180404-kiderult-ezert-valik-jenna-dewan-tatum-es-channing-tatum.htmlKiderült, korántsem volt annyira felhőtlen Jenna Dewan Tatum és Channing Tatum házassága, mint sokan hitték. A váláshoz állítólag a színész kicsapongó életmódja nagyban hozzájárult. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea alig akarta elhinni, hogy hány éves Kaszás Gézahttp://www.life.hu/sztarok/20180404-varkonyi-andrea-alig-akarta-elhinni-hogy-hany-eves-kaszas-geza.htmlVárkonyi Andrea alig akarta elhinni, hogy Kaszás Géza a 61. születésnapját ünnepli. Mint mondja, legfeljebb 55-nek néz ki. TV + SztárokOrigoJay-Z elsírta magát az örömtől, amikor anyja bevallotta, hogy leszbikushttp://www.life.hu/sztarok/20180404-jay-z-elsirta-magat-az-oromtol-amikor-anyja-bevallotta-hogy-leszbikus.htmlA rapper, Jay-Z édesanyja, Gloria Carter nagyjából egy éve vallotta be családjának, hogy leszbikus. Fia most David Lettermannek beszélt a megváltozott helyzetről, és arról, hogy a boldogságtól elsírta magát, amikor édesanyja elé mert állni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.