Zacher Gábor mégsem mondott le a Honvédkórház sürgősségi osztályának vezetéséről?

Fotó: Polyak Attila/Origo -
halál Sürgősségi osztály lemondás Honvédkórház Zacher Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több olyan hír is megjelent mostanában, amely szerint egyes betegeket nem láttak el a Honvédkórház sürgősségi osztályán. Egy újabb halálesettel végződött ügy nyilvánosságra kerülése után felajánlották Zacher Gábornak a lemondást, ő pedig elfogadta, a zoom.hu.nak azonban azt nyilatkozta, ő nem tud a lemondásáról. 

A Honvédkórház sürgősségi osztályának vezetője sajtóértesülések szerint többé már nem Zacher Gábor, miután egy újabb beteg halála került nyilvánosságra. Ezt az esetet egy háziorvos tette közzé, az ő állítása szerint fekélyes betegét komolyabb vizsgálat nélkül küldték haza még januárban a sürgősségi osztályról – csak fájdalomcsillapítási tanácsokat kapott és átkötözték a sebeit -,

másnap azonban komatikus állapotban szállították kórházba, de megmenteni már nem tudták a néni életét.

Úgy tudni, mivel nem ez volt az első ilyen eset, felajánlották Zacher Gábornak, hogy mondjon le a sürgősségi osztály vezetéséről, ő pedig elfogadta ezt – írja a HVG.

Mégsem mondott le Zacher Gábor?

A zoom.hu megkereste Zacher Gábort az esettel kapcsolatban, aki állítólag azt közölte a lappal, nem tud arról, hogy lemondott, a hír kacsa, továbbra is ő vezeti a Honvédkórház sürgősségi osztályát.
Zacher Gábor lemondott Fotó: Polyak Attila/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.