Ganxsta Zolee már a kapcsolatot sem tartja Nacsa Olivérrel és Harsányi Leventével

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Ganxsta Zolee Harsányi Levente barátság Nacsa Olivér szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már szinte nem is tartja a kapcsolatot Ganxsta Zolee és két korábbi jóbarátja, Nacsa Olivér és Harsányi Levente.

Közel egy évtizedes barátságot ápol Ganxsta Zolee Nacsa Olivérrel és Harsányi Leventével, ám az utóbbi időben a triót csak nagyon ritkán lehetett együtt látni. A hot! magazin most próbált utánajárni annak, vajon összeveszés vagy esetleg valami más áll a háttérben. A zenész nem tagadta, hogy mostanában nem járnak össze, de a kérdésre csak szűkszavúan felelt.

Az idejét sem tudom, mikor láttam utoljára őket. A munka kissé messzire sodort minket egymástól, mostanában nem velük nézem a focimeccseket" – válaszolta Ganxsta Zolee, akire nemrég újra rátalált a szerelem egy fiatal szőke hölgy személyében.

Ganxsta Zolee és híres barátai között megszakadt a kapcsolat Fotó: Polyák Attila - Origo
Kerényi Miklós állítja, fenyegetik azokat, akik kiállnak mellettehttp://www.life.hu/sztarok/20180405-kerenyi-miklos-allitja-fenyegetik-azokat-akik-kiallnak-mellette.htmlKerényi Miklós Gábor zaklatási vádja óta nem kívánatos személy az Operettszínházban, azt állítja, hogy akik mégis kiállnának mellette, azokat kirúgással fenyegetik a teátrumban. Erről és a botrányáról is nyilatkozott a Mokkában. TV + SztárokOrigoBalázs Klári unokahúga örökölheti a Korda-vagyonthttp://www.life.hu/sztarok/20180405-balazs-klari-unokahuga-orokolheti-a-korda-vagyont.htmlBalázs Klári nővérének lánya örökölheti a Korda-vagyont. Alice most is ügyesen vezeti a Villa Kordát, a család pedig nem tartja a kapcsolatot Korda György előző kapcsolatából született lányával. TV + Sztárok--Őrült támadt Jaime King autójára: az ablakot is bezúztahttp://www.life.hu/sztarok/20180405-orult-tamadt-jaime-king-autojara-az-ablakot-is-bezuzta.htmlDöbbenetes élményben volt része Jaime King színésznőnek Beverly Hillsben: egy vadidegen felugrott az autójára és egy palackkal betörte annak ablakát. TV + Sztárok--Levették a DNS-mintákat a VV Fanni gyilkosságával gyanúsított férfi családjától http://www.life.hu/sztarok/20180405-levettek-a-dns-mintakat-a-vv-fanni-gyilkossagaval-gyanusitott-ferfi-csaladjatol.htmlA VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított személy férfi családtagjaitól levették a DNS-mintákat. Erre azért volt szükség, mert a vádlott autójában talált kötélen ismeretlen DNS-t találtak, és felmerült a gyanú, hogy egy családtagé lehet. TV + Sztárok--A folyóból kellett kimenteni Rubint Rékáékat Zanzibáronhttp://www.life.hu/sztarok/20180405-a-folyobol-kellett-kimenteni-rubint-rekaekat-zanzibaron-tabor.htmlÉletveszélyes helyzetbe került Zanzibáron Rubint Réka és csapata: egy megáradt folyó rabjai lettek egy órán keresztül. TV + Sztárok--Letícia spanyol királynő a nyilvánosság előtt alázta meg anyósát, Zsófia királynét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180405-leticia-spanyol-kiralyno-a-nyilvanossag-elott-alazta-meg-anyosat-zsofia-kiralynet.htmlNem mindennapi felvételt rögzítettek a spanyol királyi családban uralkodó feszültségekről. A királynő és menye a videó tanulsága szerint nagyon nincsenek jóban!TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.