Hódi Pamela a bírósághoz fordult Berki Krisztiánnal közös gyermekük elhelyezése miatt

Forrás: instagram -
Hódi Pamela Katona Renáta bíróság gyermekelhelyezés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela pert indított Berki Krisztián ellen: gyermekük elhelyezése az ok.

Míg Berki Krisztián elárasztja azt internetet szerelmes fotóival, addig Hódi Pamela a bírósághoz fordult segítségért, ugyanis gyermeke apját nem tudja elérni, így közös kislányuk elhelyezése ügyében nem tudnak megegyezni.

Hódi Pamela Forrás: instagram

"Peren kívül nem tudtunk megegyezni, mert az utolsó két megbeszélésen nem jelent meg Nati édesapja, és finoman szóval is felháborító dolgokat akartak a megegyezésbe beletenni. Ezért tereltem jogi útra a dolgot. Ha nem tudunk közösen döntést hozni, mert a kislányom apukáját képtelen vagyok elérni, akkor meghozom a döntést egyedül. Nekem az a fontos, hogy gyermekünk, Nati boldog legyen!" - mondta a Blikknek Hódi Pamela.

Nádai Anikó kitálalt: ezért szakított Aurelióvalhttp://www.life.hu/sztarok/20180404-nadai-aniko-kitalalt-ezert-szakitott-aurelioval.htmlNádai Anikó az RTL Klub Fókusz című műsorában árulta el, hogy miért ért véget a szerelme Aurelióval.TV + SztárokOrigoErzsébet királynő dicsérte Katalint, míg Meghan Markle-nek csak a nevét említettehttp://www.life.hu/sztarok/20180404-erzsebet-kiralyno-dicserte-katalint-mig-meghan-markle-nek-csak-a-nevet-emlitette.htmlFontos eseménynek számít, amikor a királynő áldását adja a királyi családban köttetendő házasságokra, így tett Vilmos és Katalin, valamint Harry és Meghan Markle esetében is. A szemfüles internetezők azonban kiszúrtak egy fontos különbséget a közlemények szövegében: fény derült arra, hogy II. Erzsébet jobban szeretni Katalin hercegnét, mint Harry menyasszonyát. TV + Sztárok--Így nézett ki Tóth Vera 14 évvel ezelőtt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180404-igy-nezett-ki-toth-vera-14-evvel-ezelott-foto.htmlNosztalgiázni támadt kedve Tóth Verának: az énekesnő egy 14 évvel ezelőtt készült fotót osztott meg rajongóival. TV + Sztárok--Vajna Timi megmutatta, hogy büszke lehet formás fenekérehttp://www.life.hu/sztarok/20180404-vajna-timi-megmutatta-hogy-buszke-lehet-formas-fenekere.htmlIzraelben pihen Vajna Tímea, aki rengeteg fotóval és videóval árasztja el Instagram-oldalának követőit. Most pedig napozás közben mutatta meg formás fenekét. TV + SztárokOrigoKorda György elerendezt a Villa Korda sorsát: halál után is működni fog a holtelhttp://www.life.hu/sztarok/20180404-korda-gyorgy-elerendezt-a-villa-korda-sorsat-halal-utan-is-mukodni-fog-a-holtel.htmlKorda György és Balázs Klári időt és energiát nem spórolva újították fel a Villa Kordát, kívül és belül is teljesen felfrissült a hotel. Mivel az épület Gyuri bácsi szívének egyik csücske, még életében rendezte sorsát. TV + Sztárok--Sztárok, akiket kiraktak a villájukból: Kim Basinger és Burt Reyonlds is csődöt jelentetthttp://www.life.hu/sztarok/20180404-sztarok-akiket-kiraktak-a-villajukbol-kim-basinger-es-burt-reyonlds-is-csodot-jelentett.htmlAz igazán nagy sztároknak annyi pénzük van, hogy talán már megszámolni sem tudják, ez azonban nem jelenti azt, hogy soha nem is fogy el. A fényűző életmód, és a drága otthonok bizony sokba kerülnek, ennek a fenntartásához nem árt nyomon követni a pénzügyek alakulását, különben csúnya lebőgés lesz a vége. Ezek a sztárok már csak tudják, nekik ugyanis így, vagy úgy, de sikerült mindent elveszíteniük: saját otthonukból is távozniuk kellett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.