Oszter Sándor kivívta a diósjenői lakosok unszimpátiáját azzal, hogy mesterséges tavakat építtetett kertjébe, ezzel a lakosok szerint veszélyezteti a már meglévő horgásztavat, és persze a természeti kincseket is. 

Nem rajonganak Diósjenőn Oszter Sándorért miután a színész megvásárolt egy hatalmas természetvédelmi területet, és építkezésbe kezdett. Előbb fákat irtott ki, de főként a tavak miatt haragszanak a diósjenői lakók. Oszter Sándor ugyanis egy tórendszert álmodott meg birtokán, melyhez állítólag elvezette az egyetlen természetes forrást, ami a helyi horgásztavat táplálja.

Oszter Sándor tavaival sosem fognak megbékélni a diósjenői lakókForrás: MTI/Zih Zsolt

Természetesen a vízszabályozás miatt zsilipeket is építtetett Oszter Sándor, a helyiek pedig már akkor is félve nézték, és rettegtek, mi lesz, ha kiszakad a gát. Megtörtént. Alig egy hónapja repedt meg az alsó gát, a lakosok szerint a tórendszer felső tavának gátja is megrongálódott - írja a Bors. A katasztrófavédelem munkatársainak segítségére volt szükség, ha a hibákat nem korrigálja a színész, a hatóság a tavak megszüntetését is elrendelheti.