Stohl András gyerekkori szerelmével játszott a Piramisban: videó

Piramis TV2 videó Stohl András szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András a Piramis című vetélkedő házigazdájaként gyerekkori szerelmével, Judittal játszott.

A Piramis legutolsó adásában azzal a nővel játszott Stohl András, akinek élete első csókját adta, egy házbuliban.

"Amikor felkészülök az adásokból, látom, hogy a játékosok milyen sztorikat mesélnek el magukról, és én is kikerekedett szemekkel olvastam, hogy Juditnak én voltam az „első csók" az életében. Gimnazista fejjel ezt fel sem fogtam – mesélte Stohl, majd részletekkel is szolgált a nagy pillanatról. – Ahogy olvastam a történetet, beugrott a buli, a sátortábor, és jó volt vele újra találkozni. Nem lett kisebb, mint régen! Kosaras csaj volt, az adásban is látszik, hogy mekkora magasságkülönbség van kettőnk között. Nem is értem, hogy maga a csók hogyan történhetett meg, vagy lehajolt hozzám, vagy ülhettünk valahol..." - mesélte Buci a Borsnak.

Stohl András Forrás: TV2

"A gimnázium első osztályában házibuliba voltunk hivatalosak. Egy szobában ültünk, és akkor történt, nem kellett lehajolnom hozzá. Haverok voltunk, de tetszett nekem, és nem zavart, hogy alacsonyabb. Bár az én már akkori 185 centiméteres magasságom mellett valóban kissé alacsonynak tűnt. A dologból nem lett semmi, de az első csókról ő jut eszembe, és úgy emlékszem, nagyon jól csókolt!" - magyarázta Judit, az egykori osztálytárs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.