Még csak néhány napja röppent fel a hír, hogy Nádai Anikó és VV Aurelio kapcsolata véget ért. A szakítás hátteréről maga a műsorvezető vallott. Aki figyelmesen böngészi az internetet, felkaphatta a fejét arra, hogy Aurelio volt barátnője, Dominika talán a pár szakításáról mondja el véleményét közösségi oldalának bejegyzéseiben.

VV Aurelio és Dominika még a tavalyi évben szakítottak, a valóságshow hősnek azonban most újabb kedvesével is véget ér a kapcsolata, a szintén volt Való Világos és műsorvezető Nádai Anikóval. A szakítás körülményeiről korábban ő maga beszélt

Aki azonban figyelmesen böngészi az internetet, észrevehette, hogy a szakítás óta Aurelio volt kedvese, Dominika olyan posztokat tett közzé közösségi oldalán, melyek a pár szakítására is utalhatnak. "A győzelem kulcsa, ha hagyod, hogy az ellenfeleid elhiggyék, ők nyertek, miközben nem" - írta nemrégiben, a szakításhoz közeli időpontban Instagramra feltöltött fotójához.

Insta-storyjába pedig egy szerelmes idézetet töltött fel: 

Forrás: Instagram/mate_dominika_reka

 Vajon a szakításról akarja elmondani a véleményét vagy más állhat a háttérben? Kerestük a fiatal lányt, de egyelőre nem reagált levelünkre.