Rázuhant a tévé: azonnal meghalt a 3 éves gyermek Somogyban

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál Somogy tévé gyermek tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédia történt Somogy megyében: ráesett a tévé a 3 éves gyermekre, aki azonnal szörnyethalt.

Borzalmas tragédiáról adott hírt a Tények. A Somogy megyei Öreglakon otthonában lett rosszul egy idős férfi, és hirtelen belekapaszkodott a közelében lévő tévébe. Ettől azonban a készülék lebillent a helyéről és pont a bácsi 3 esztendős unokájára esett. A kisfiú azonnal belehalt súlyos sérüléseibe.

Tóth Gabi és Krausz Gábor kéz a kézben jelent meg a nyilvánosság előtt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180406-toth-gabi-es-krausz-gabor-kez-a-kezben-jelent-meg-a-nyilvanossag-elott-foto.htmlElőször jelent meg a nyilvánosság előtt kéz a kézben Tóth Gabi és új szerelme, Krausz Gábor. TV + SztárokOrigoMárta néni, Geszti Péter édesanyja nyugdíjba ment, így telnek a napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180406-marta-neni-geszti-peter-edesanyja-nyugdijba-ment-igy-telnek-a-napjai.htmlTöbb rádióadón is szerepelt Geszti Péter édesanyja, Márta néni, a hallgatók imádták szókimondó stílusát. Azonban régta nem hallottuk hangját az éterben, nyugdíjba ment, dédunokája született, jó kedve még mindig nem hagyta el. TV + Sztárok--Hamarosan visszatér a tévéképernyőre Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/sztarok/20180406-hamarosan-visszater-a-tevekepernyore-jakupcsek-gabriella-atv.htmlEgy év kihagyás után az ATV-n térhet vissza a tévéképernyőre Jakupcsek Gabriella. TV + SztárokOrigoGábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt gyereket akar: keresi a megfelelő béranyáthttp://www.life.hu/sztarok/20180406-gabor-zsazsa-ozvegye-frederic-von-anhalt-gyereket-akar-keresi-a-megfelelo-beranyat.htmlGábor Zsazsa özvegye úgy döntött, szeretne még egy gyereket, ehhez pedig béranyákat keres. Már több mint 600 pályázatot kapott, sokan vállalkoznának arra, hogy kihordják a gyermekét. TV + Sztárok--Kínos kérdést szegeztek Károly hercegnek egy rádióműsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180406-kinos-kerdest-szegeztek-karoly-hercegnek-egy-radiomusorban-ausztralia.htmlAusztráliában egy rádióinterjúban kínos kérdést szegeztek Károly hercegnek. TV + SztárokAFPJanza Katát szakítása után kommentben bíztatják a rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20180406-janza-katat-szakitasa-utan-kommentben-biztatjak-a-rajongoi.htmlJanza Kata és fiatalabb párja Között nem tartott örökké a szerelem, szakítottak. A színésznő Facebook-oldalán jelentette be a hírt, rajongói pedig rögtön biztosították a művésznőt szeretetükről, amire szüksége is van Katának, hiszen egy szakítást nagyon nehéz feldolgozni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.