Minden kapcsolatot megszakított Cinthya Dictatorral Varga Viktor

Forrás: facebook/Cinthya Dictator Photography -
Cinthya Dictator Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, végleg pont került Cinthya Dictator és Varga Viktor se vele-se nélküle kapcsolatának. 

"Kiderült, hogy nem tudunk együtt működni. Sok minden megváltozott körülöttem, mióta szétmentünk. Hat évig együtt éltünk, tönkretett mindkettőnket egy jó időre. Fejlesztem magam, tisztáznom kell, mi miért történt. Nem egyszerű dolog, de annál könnyebb, mint ahogy gondoltam (...) Nyilván ebben közrejátszik az is, hogy terapeuta foglalkozott velem. Nem pszichológus, hanem egy életvezetési tanácsadó. Próbálom megtalálni, ki voltam és mivé szeretnék válni. Illetve ki lettem, amikor együtt voltunk.....Nem beszéltünk a szakítás óta, nem lenne semmi értelme" - mondtza Viktor a Borsnak.

Forrás: facebook/Cinthya Dictator Photography

Újra hordja a jegygyűrűjét Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180407-ujra-hordja-a-jegygyurujet-hosszu-katinka-minden-rendben-van-ferjevel-shane-tusuppal.htmlA háromszoros olimpiai bajnok úszónő újra viseli a társától kapott jegygyűrűjét. TV + Sztárok--Ismerd meg a Feleségek luxuskivitelben két új szereplőjét, Yvonne-t és Polgár Tündét!http://www.life.hu/sztarok/20180407-ismerd-meg-a-felesegek-luxuskivitelben-ket-uj-szereplojet-yvonne-es-polgar-tundet.htmlAz első évadban szereplő Rubint Réka most nem tűnik fel a realityben, helyette két új luxusfeleséget ismerhetünk meg: Yvonne-t és Polgár Tündét. Előbbit már láthattuk epizódszerepben. TV + SztárokOrigoCáfolja a Pintér Tiborral való szakítást Friderikahttp://www.life.hu/sztarok/20180407-cafolja-a-pinter-tiborral-valo-szakitast-a-fiatal-friderika.htmlA pár már az összeköltözést tervezte, ám a Pintérnél 23 évvel fiatalabb lány váratlanul egyedülállóra változtatta a Facebookon a kapcsolati státuszát. Ebből arra lehetet következtetni, hogy szakítottak, ám a lány ezt megcáfolta. TV + SztárokOrigoPásztor Anna mellei borítóra kerültekhttp://www.life.hu/sztarok/20180406-pasztor-anna-mellei-boritora-kerultek.htmlAz Anna and the Barbies énekesnője, Pásztor Anna is jelölt volt a Playboy magazin díjátadóján Múzsa kategóriában, amit végül Mádai Vivien nyert. A Life.hu többek közt arról is faggatta Annát, vetkőzne-e a nyuszis magazin kedvéért, amikor is kiderült, Anna bizony évekkel korábban már borítóra tette melleit.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huHódi Pamela elárulta, spórolós-gyűjtögetős típushttp://www.life.hu/sztarok/20180406-hodi-pamela-elarulta-sporolos-gyujtogetos-tipus-ezert-van-penze-az-onallo-eletre.htmlBár vágyik egy társra Hódi Pamela, de nem mindenáron. A legfontosabb szempont nála, hogy a választott férfi elfogadja és szeresse Natit. Úgy véli, sok nő csak azért ragad bele egy kapcsolatba, mert egymaga nem tudná eltartani a gyerekét. Elmondta, neki hogyan sikerült egy kis pénzt összegyűjtenie. TV + SztárokOrigoMárk halála miatt kiakadtak az Oltári csajok nézőihttp://www.life.hu/sztarok/20180401-mark-halala-miatt-kiakadtak-az-oltari-csajok-nezoi-a-facebookon.htmlAz Oltári csajok egyik főszereplője arról beszélt, hogy szerinte gyönyörű befejezése lett a sorozatnak. Hartai Petra, Hajnal megformálója ugyanis a záróepizódban kimondta a boldogító igent. A nézők egy része azonban azt fájlalta, hogy Márk meghalt, számukra így nem happy enddel ért véget a sorozat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.