Pintér Tibor titokban vált el második feleségétől, még a Wikipédia is úgy tudja, hogy házas. A Nemzeti Lovas Színház igazgatójának nemrégiben véget ért újabb kapcsolata a nála 23 évvel fiatalabb kedvesével. Pintér azt mondaj: talán újra elvenné második feleségét. 

Nemrégiben röppent fel a hír, hogy Pintér Tibor és nála 23 évvel fiatalabb kedvese szakítottak. Ahogy mi is beszámoltunk róla, a nő kapcsolati státuszát közösségi oldalán változtatta egyedülállóra, azonban cáfolta, hogy ez kapcsolatuk végét jelezné. 

A Bors cikke szerint mégis szakításról lehet szó, Pintér Tibort meg is kérdezték, hol tart most a magánélete. A Nemzeti Lovas Színház igazgatója elmesélte, hogy két évvel ezelőtt titokban vált el második feleségétől, Nyíri Beától olyannyira, hogy a színészről szóló Wikipédia oldal még mindig úgy tujda: házas. 

Pintér Tibor a dzsungelben még Tóth Andival szeretett volna összejönniFotó: Polyák Attila - Origo

"Lelkileg tényleg nagyon megviselt, amikor elváltam a második feleségemtől. Főleg a kisfiam, Máté miatt aggódtam sokat. Valóban nagy titokban intéztük a válást" - mondta a Borsnak Pintér, aki azt is elárulta, hogy már rendeződött köztük a helyzet, Bea lett a lovas színház gazdasági igazgatója.

"Beával olyan jó a viszonyunk, hogy még az is megeshet, még egyszer elveszem feleségül" - árulta el a lapnak Pintér Tibor.