Kínos titkot árult el Luxus Vivien a férjéről

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Luxus Vivi Spa Vasvári Vivien Feleségek luxuskivitelben Reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igencsak meglepődhettek a tévénézők, amikor a Feleségek luxuskivitelben című műsor legújabb részében Vasvári Vivien elmesélte, milyen vastag hámréteg borítja férje lábát.

Elstartolt a Feleségek luxuskivitelben második évada, amelynek első részéből kiderült, szülei földjein dolgozott kamaszként Csősz Boglárka és a tévénézők megcsodálhatták az új szereplő, Yvonne Dederick gyönyörű lányát, aki Kim Kardashian feneket szeretne magának.

Luxus Vivien pedig ezúttal egy olyan titkot árult el a férjéről, amit eddig nem tudtunk, de talán nem is akartunk tudni... Fecsóval elmentek egy bécsi spába, hogy többek között lábmasszázst kaphasson a férfi.

Igazából változatosságot szerettem volna hozni Fecsó életébe, hogy nem én szedem le a nagy vastag hámréteget a lábáról, hanem egy szép kis thai lány" – vallotta be Vivien az adásban.

Vasvári Vivien egy spába vitte a férjét, Fecsót Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.