S. Fanni gyilkosa, W. Dávid tanul és dolgozik a javítóintézetben

Forrás: Thinkstock -
javítóintézet gyilkosság halál S. Fanny tragédia tanulás W. Dávid háziőrizet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az S. Fannit halálra késelő 17 éves W. Dávidot a háziőrizetből javítóintézetbe helyezték, ahol állítólag jól billeszkedett, tanulni kezdett. Az ügyvédje még a szakértői véleményre vár. 

"Kifogástalan a magatartása, és beilleszkedett a büntetés-végrehajtás rendjébe. Dolgozik és tanul is bent" - mondta a Borsnak dr. Hegedűs László, aki a 17 éves W. Dávid ügyvédje. A fiú még januárban szerelmét, S. Fanni késelte halálra. Dávid képtelen volt feldolgozni a szakítást, így egy nap megvárta nála 2 évvel idősebb szerelmét, és egy késsel halálra szúrta.

W. Dávid halálra késelte szerelmét Forrás: Thinkstock

W. Dávidot először házi őrizetbe helyezték, ez Fanni ismerőseit és barátait megbotránkoztatta. Pár nap múlva megfellebbezték a döntést, a fiút pedig még februárban javítóintézetbe szállították. Úgy tűnik ott jól beilleszkedett, szülei látogatják, ügyvédje pedig még szakértői véleményekre vár az üggyel kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.