Videóban mesélt Berki Krisztiánnal való veszekedéséről Baukó Éva, aki nemrégiben a Fem3Caféban lett Berki műsorvezető társa. Többek között azt álíltotta, hogy a férfi Tinderezik, miközben azt állítja, szerelmes Katona Renátába, azt is mondta: félt Berkitől, amikor az kiabált vele. Berki is regált a vádakra. 

A Fem3Café egyik adása után robbant ki a parázsvita Berki Krisztián és új műsorvezetőtársa, Baukó Éva között. A nő azt mondja: Berki kisajátítja a műsort, nem hagyja őt szóhoz jutni. Ezt szóvá is tette, mire állítása szerint az ex focista durván ordítozni kezdett vele. 

"Úgy beszélt velem mint egy kutyával" - háborodott fel Baukó. "Berki Krisztián most azzal haknizik, hogy van egy új barátnője, Mazsi Renáta, mikor a szünetekben ott szokott mellettem Tinderezni" - folytatta a videóban. Azt mondja, hogy Berki agresszíven rontott neki a műsor után, szabályosan félt tőle. Ezt még azzal is megfejelte az újsütetű műsorvezető, hogy januárban még őt is megkereste Berki a társkereső oldalon, hogy találkozzanak.

A kirohanását Berki Krisztián sem hagyta szó nélkül, azt állítja, Baukó ittas volt az ominózus műsor alatt. 

"A FEM3 Café nagyon fontos az életemben, ez nem csupán a munkahelyem, ez a második otthonom, a családom. Amikor megkértek engem, hogy vezessek Baukó Évával műsort, bár voltak bennem kételyek, természetesen tiszteletben tartva a csatorna kérését elvállaltam. Ahogy a mai adásban viselkedett, egyszerre volt számomra ijesztő és kiábrándító, az egész stáb számára nyilvánvaló volt, hogy Baukó Éva illuminált állapotban állt a kamerák elé. Sőt, ezt már a műsor előtt a szerkesztőkkel együtt jeleztük a csatornának. Ezért a műsorban láthatták a nézők, hogy több blokkot is egyedül kellett vezetnem. Próbáltam őt megvédeni saját magától, és úgy végig vinni a műsort, hogy a nézők ebből ne vegyenek észre semmit. Sajnos Baukó Éva ezt nem tette lehetővé, már élő adás közben is nekem ugrott, majd ezt vállalhatatlan hangnemben a folyosón is folytatta. Természetesen a fél stáb szemtanúja volt a vitánknak, ahogy arról próbáltam meggyőzni, hogy ilyen állapotban nem állhat kamerák elé, nem hozhat ilyen helyzetbe, sem engem, sem a csatornát" - nyilatkozta a TWN-nek Berki Krisztián.