Berki Krisztián és Baukó Éva egymásnak estek a stúdióban, a médiában üzennek egymásnak

Forrás: Frizbi -
vita balhé Tinder Baukó Éva veszekedés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Videóban mesélt Berki Krisztiánnal való veszekedéséről Baukó Éva, aki nemrégiben a Fem3Caféban lett Berki műsorvezető társa. Többek között azt álíltotta, hogy a férfi Tinderezik, miközben azt állítja, szerelmes Katona Renátába, azt is mondta: félt Berkitől, amikor az kiabált vele. Berki is regált a vádakra. 

A Fem3Café egyik adása után robbant ki a parázsvita Berki Krisztián és új műsorvezetőtársa, Baukó Éva között. A nő azt mondja: Berki kisajátítja a műsort, nem hagyja őt szóhoz jutni. Ezt szóvá is tette, mire állítása szerint az ex focista durván ordítozni kezdett vele.

"Úgy beszélt velem mint egy kutyával" - háborodott fel Baukó. "Berki Krisztián most azzal haknizik, hogy van egy új barátnője, Mazsi Renáta, mikor a szünetekben ott szokott mellettem Tinderezni" - folytatta a videóban. Azt mondja, hogy Berki agresszíven rontott neki a műsor után, szabályosan félt tőle. Ezt még azzal is megfejelte az újsütetű műsorvezető, hogy januárban még őt is megkereste Berki a társkereső oldalon, hogy találkozzanak.

A kirohanását Berki Krisztián sem hagyta szó nélkül, azt állítja, Baukó ittas volt az ominózus műsor alatt.

"A FEM3 Café nagyon fontos az életemben, ez nem csupán a munkahelyem, ez a második otthonom, a családom. Amikor megkértek engem, hogy vezessek Baukó Évával műsort, bár voltak bennem kételyek, természetesen tiszteletben tartva a csatorna kérését elvállaltam. Ahogy a mai adásban viselkedett, egyszerre volt számomra ijesztő és kiábrándító, az egész stáb számára nyilvánvaló volt, hogy Baukó Éva illuminált állapotban állt a kamerák elé. Sőt, ezt már a műsor előtt a szerkesztőkkel együtt jeleztük a csatornának. Ezért a műsorban láthatták a nézők, hogy több blokkot is egyedül kellett vezetnem. Próbáltam őt megvédeni saját magától, és úgy végig vinni a műsort, hogy a nézők ebből ne vegyenek észre semmit. Sajnos Baukó Éva ezt nem tette lehetővé, már élő adás közben is nekem ugrott, majd ezt vállalhatatlan hangnemben a folyosón is folytatta. Természetesen a fél stáb szemtanúja volt a vitánknak, ahogy arról próbáltam meggyőzni, hogy ilyen állapotban nem állhat kamerák elé, nem hozhat ilyen helyzetbe, sem engem, sem a csatornát" - nyilatkozta a TWN-nek Berki Krisztián.

Sztárok, akiknek le kellett mondaniuk a gyermekszülésről:Tyra Bankstől Elizabeth Banksig http://www.life.hu/sztarok/20180411-sztarok-akiknek-le-kellett-mondaniuk-a-gyermekszulserol-tyra-bankstol-elizabeth-banksig.htmlSokan nagyon szeretnének szülőkké válni, de előfordul, hogy a saját gyermek, vagy a természetes úton történő szülés egyszerűen nem akar összejönni. Mindegy, hogy civilről, vagy ismert emberről van szó, ugyanúgy megvisel mindenkit a vetélésekkel és hiábavaló próbálkozásokkal járó fájdalmas időszak. Vannak, akik le is mondanak a gyerekről, mások pedig örökbefogadás vagy béranya segítségével válnak szülővé. TV + SztárokOrigoSzerelmes fotót osztott meg Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-szerelmes-fotot-osztott-meg-csobot-adel-az-instagramon.htmlCsobot Adél és Istenes Bence amióta tudják, hogy jön a második baba, boldogabbak és szerelmesebbek, mint valaha. TV + Sztárok--Hosszú Katinka szörnyen leégett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-hosszu-katinka-szornyen-leegett-foto.htmlAz úszónő az Instagramjára posztolt. TV + SztárokOrigoEgy nagymama ajánlkozott fel Lukács Mikinek: Peller Anna mesélt rólahttp://www.life.hu/sztarok/20180412-egy-nagymama-ajanlkozott-fel-lukacs-mikinek-peller-anna-meselt-rola.htmlPeller Anna az RTL Klub reggeli műsorában árulta el, hogy nem féltékeny típus, ugyanakkor tudja, vannak nők, akik felajánlkoznak férjének, Mikikének. TV + Sztárok--Kerényi Miklós Gábor bocsánatot kért mindenkitőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-kerenyi-miklos-gabor-bocsanatot-kert-mindenkitol.htmlKerényi Miklós Gábor hosszú ideig hallgatott a zaklatási botránya után, de miután lezárult az Operettszínház belső vizsgálata, megszólalt. Ezúttal bocsánatot kért mindenkitől, akit megbántott vagy megalázott. TV + Sztárok--Luxus Vivi nem akarja kitenni a törpemalacot, pedig férje nem szeretihttp://www.life.hu/sztarok/20180412-luxus-vivi-nem-akarja-kitenni-a-torpemalacot-pedig-ferje-nem-szereti.htmlNem teszi ki a törpemalacot Vasvárvi Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője, pedig férje nem szívleli a kis állatot. Közösségi oldalán jelentette be: marad a malac. Ebből még vita lehet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.