Hosszú Katinka szörnyen leégett: fotó

égés fotó Hosszú Katinka arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az úszónő az Instagramjára posztolt. 

Hosszú Katinka körül lenyugodtak a kedélyek, hiszen ő és Shane Tusup kibékültek. Az úszó így már koncentrálhat a versenyekre, és az edzésre. Jelenleg éppen ezt teszi férjével Amerikában, egy hónapra utaztak ki edzőtáborba. Katinka persze onnan is posztol, legutóbbi fotóján azonban elég furcsán néz ki az úszó: rákvörös az arca.

Na, nem azért, mert elpirult, sokkal inkább azért, mert csúnyán leégett. Katinka persze nem panaszkodik, bár biztosan nem kellemes érzés, hiszen látszik, hogy elég komolyan megkapta a nap az úszónő arcát.

Hosszú Katinka szörnyen leégett Forrás: Insatgram/Hosszú Katinka
Sztárok, akiknek le kellett mondaniuk a gyermekszülésről:Tyra Bankstől Elizabeth Banksig http://www.life.hu/sztarok/20180411-sztarok-akiknek-le-kellett-mondaniuk-a-gyermekszulserol-tyra-bankstol-elizabeth-banksig.htmlSokan nagyon szeretnének szülőkké válni, de előfordul, hogy a saját gyermek, vagy a természetes úton történő szülés egyszerűen nem akar összejönni. Mindegy, hogy civilről, vagy ismert emberről van szó, ugyanúgy megvisel mindenkit a vetélésekkel és hiábavaló próbálkozásokkal járó fájdalmas időszak. Vannak, akik le is mondanak a gyerekről, mások pedig örökbefogadás vagy béranya segítségével válnak szülővé. TV + SztárokOrigoEgy nagymama ajánlkozott fel Lukács Mikinek: Peller Anna mesélt rólahttp://www.life.hu/sztarok/20180412-egy-nagymama-ajanlkozott-fel-lukacs-mikinek-peller-anna-meselt-rola.htmlPeller Anna az RTL Klub reggeli műsorában árulta el, hogy nem féltékeny típus, ugyanakkor tudja, vannak nők, akik felajánlkoznak férjének, Mikikének. TV + Sztárok--Kerényi Miklós Gábor bocsánatot kért mindenkitőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-kerenyi-miklos-gabor-bocsanatot-kert-mindenkitol.htmlKerényi Miklós Gábor hosszú ideig hallgatott a zaklatási botránya után, de miután lezárult az Operettszínház belső vizsgálata, megszólalt. Ezúttal bocsánatot kért mindenkitől, akit megbántott vagy megalázott. TV + Sztárok--Luxus Vivi nem akarja kitenni a törpemalacot, pedig férje nem szeretihttp://www.life.hu/sztarok/20180412-luxus-vivi-nem-akarja-kitenni-a-torpemalacot-pedig-ferje-nem-szereti.htmlNem teszi ki a törpemalacot Vasvárvi Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője, pedig férje nem szívleli a kis állatot. Közösségi oldalán jelentette be: marad a malac. Ebből még vita lehet. TV + Sztárok--Yvonne Dederick lánya, Cathrine magából kivetkőzve rappel Budapest utcáinhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-yvonne-dederick-lanya-cathrine-magabol-kivetkozve-rappel-budapest-utcain.htmlA Feleségek luxuskivitelben című műsorban szerephez jutott Yvonne Dederick is, vele együtt pedig lánya, a Mardoll művésznéven rappelő Cathrine is. A lány egyik klippjében egyszál semmire vetkőzve énekel és rappel Budapest utcáin. TV + Sztárok--Kerényi Miklós Gábor ellen állítólag öt újabb vallomás van: jogi lépéseket tervez a volt színházahttp://www.life.hu/sztarok/20180412-kerenyi-miklos-gabor-ellen-allitolag-ot-ujabb-vallomas-van-jogi-lepeseket-tervez-a-volt-szinhaza.htmlA zaklatási ügyei miatt menesztett rendező nyilatkozataival a saját fejére hozott bajt. Az Operettszínház belső vizsgálata ugyanis nem zárult eredmény nélkül, most jogi lépéseket terveznek Kerényi Miklós Gábor ellen. Öt újabb vallomásról beszélnek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.