Judy mesélt kislányának, Majának autóbalesetéről

Forrás: Facebook -
Judy Groovehouse kislány autóbaleset gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár 6 esztendőssé cseperedett Judy kislánya, Maja, aki már azt is megérti, milyen súlyos baleste volt édesanyjának évekkel ezelőtt.

Judy kislánya, Maja nagyon kíváncsi típus, tele van kérdésekkel. Nemrég arról faggatta édesanyját, mi történt vele évekkel ezelőtt. Az énekesnő igyekezett elmagyarázni neki a történteket, és segítségére sietett egy régi dokumentumfilm, ami az autóbalesetet dolgozta fel.

Nemrég nézegette a groovehouse-os felvételeinket, és valahogyan automatikusan lejátszódott az a harmincperces dokumentumfilm, ami még a balesetünk után készült. A beszélgetések között felvillantak képek a helyszínelésről, hallotta és látta, mi történt velünk. Szerencsére nem sokkolta a látvány, bármennyire is feszült figyelemmel figyelte a pergő képkockákat. Most már tisztában van mindennel, és ha kérdezik, elmondja: „Anyukámnak volt egy autóbalesete, majdnem meghalt, megsérült az arca, és ezért meg kellett műteni."" – mesélte Judy a hot! magazinnak.

Sztárok, akiknek le kellett mondaniuk a gyermekszülésről:Tyra Bankstől Elizabeth Banksig http://www.life.hu/sztarok/20180411-sztarok-akiknek-le-kellett-mondaniuk-a-gyermekszulserol-tyra-bankstol-elizabeth-banksig.htmlSokan nagyon szeretnének szülőkké válni, de előfordul, hogy a saját gyermek, vagy a természetes úton történő szülés egyszerűen nem akar összejönni. Mindegy, hogy civilről, vagy ismert emberről van szó, ugyanúgy megvisel mindenkit a vetélésekkel és hiábavaló próbálkozásokkal járó fájdalmas időszak. Vannak, akik le is mondanak a gyerekről, mások pedig örökbefogadás vagy béranya segítségével válnak szülővé. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka szörnyen leégett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-hosszu-katinka-szornyen-leegett-foto.htmlAz úszónő az Instagramjára posztolt. TV + Sztárok--Egy nagymama ajánlkozott fel Lukács Mikinek: Peller Anna mesélt rólahttp://www.life.hu/sztarok/20180412-egy-nagymama-ajanlkozott-fel-lukacs-mikinek-peller-anna-meselt-rola.htmlPeller Anna az RTL Klub reggeli műsorában árulta el, hogy nem féltékeny típus, ugyanakkor tudja, vannak nők, akik felajánlkoznak férjének, Mikikének. TV + Sztárok--Luxus Vivi nem akarja kitenni a törpemalacot, pedig férje nem szeretihttp://www.life.hu/sztarok/20180412-luxus-vivi-nem-akarja-kitenni-a-torpemalacot-pedig-ferje-nem-szereti.htmlNem teszi ki a törpemalacot Vasvárvi Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője, pedig férje nem szívleli a kis állatot. Közösségi oldalán jelentette be: marad a malac. Ebből még vita lehet. TV + Sztárok--Kerényi Miklós Gábor bocsánatot kért mindenkitőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-kerenyi-miklos-gabor-bocsanatot-kert-mindenkitol.htmlKerényi Miklós Gábor hosszú ideig hallgatott a zaklatási botránya után, de miután lezárult az Operettszínház belső vizsgálata, megszólalt. Ezúttal bocsánatot kért mindenkitől, akit megbántott vagy megalázott. TV + Sztárok--Yvonne Dederick lánya, Cathrine magából kivetkőzve rappel Budapest utcáinhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-yvonne-dederick-lanya-cathrine-magabol-kivetkozve-rappel-budapest-utcain.htmlA Feleségek luxuskivitelben című műsorban szerephez jutott Yvonne Dederick is, vele együtt pedig lánya, a Mardoll művésznéven rappelő Cathrine is. A lány egyik klippjében egyszál semmire vetkőzve énekel és rappel Budapest utcáin. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.