Vilmos herceg egy focimeccs után véletlen elárulta, hogy mi lesz harmadik gyermekük neme

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
Kate Middleton család Katalin hercegné Vilmos herceg foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akik követik a királyi család mindennapjait, tudhatják, hogy Vilmos herceg Aston Villa rajongó. A focicsapatnak köszönheti azt is, hogy véletlen kikotyogta hamarosan megszülető gyermekük nemét. 

Jack Grealish lőtte azt a bravúros gólt, mellyel az Aston Villa megnyerte egyik meccsét. A mérkőzést természetesen nézte Vilmos herceg is, aki hatalmas rajongója a csapatnak és, aki feleségével, Katalin hercegnével várja harmadik gyermeküket.

Vilmos herceg elszzólta magát, de mit szól ehhez Katalin? Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

A baba nemét eddig nem árulták el, azonban az örömmámorban úszó herceg nem bírta tartani a száját és Katalin engedélye nélkül véletlen elszólta magát - írja a Mirror. A meccs végén azt mondta, születendő gyermeküket azután Jack-nek fogja nevezni, majd gyorsan hozzátte, amikor észbe kapott: vagy Jackie-nek.

Tehát nem tudni, hogy valóban fiú gyermeket vár-e a királyi pár, de megvan az esélye, hogy a herceg tényleg elárutla az eltitkolt részletet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.