Kiss Ramóna elárulta, milyen a kapcsolata Lékai Mátéval

Forrás: Instagram/Lékai Máté -
Lékai Máté szerelem Kiss Ramóna kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetőjének kezét tavaly nyáron kérte meg szerelme, Lékai Máté, és már javában az esküvőt tervezik. Ramóna eddig sosem beszélt kapcsolatukról, de most kivételt tett, és elárult egy-két titkot.

Kiss Ramóna életében sok minden megváltozott az elmúlt időszakban: búcsút vett a barátok köztből, és sorozatszínész helyett műsorvezető lett, ráadásul a szerelem is rátalált. Rami és Lékai Máté tavaly nyáron el is jegyezték egymást, már az esküvőt tervezik, de szerelmükről eddig nem sokszor nyilatkoztak. Ramóna most kivételt tett, és elárult egy-két titkot.

Kiss Ramóna kapcsolatáról vallott Forrás: Instagram/Lékai Máté

„Az első pillanatban tudtam, hogy Máté lesz a férjem" – árulta el Rami, akinek tetszett, hogy Máté nem a színésznőt látja benne, hanem egy hétköznapi lányt. A kezdeti fellángolást sem követte csalódás, most is pontosan ugyanolyan jól megvannak, mint az elején. „Nem akarom rózsaszín álomnak feltüntetni a kapcsolatunkat, akadnak problémák az életünkben, de valahogy jól kezeljük azokat, vagy legalábbis megpróbáljuk" –árulta el a Best Magazinnak a műsorvezető. Hozzátette, már ő sem olyan heves, mint amilyen egykor volt. „Nem kezdek el törni, zúzni, mint régebben. Egyrészt kinőttem belőle, másrészt már tudom, hogy ennek tényleg semmi értelme" – tette hozzá Ramóna.

Egytonnás autót tolt ki a TV2 versenyzője a Bezár a bazár! című műsorban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180413-egytonnas-autot-tolt-ki-a-tv2-versenyzoje-a-bezar-a-bazar-cimu-musorban.htmlA TV2 új műsorában hihetetlen teljesítménynek lehettek szemtanúi a nézők: egy fiatal lánynak sikerült kitolnia egy egytonnás autót a bazárból, ami azt jelenti, hogy megkaparintotta az autót. TV + SztárokOrigoDér Heni: „Inkább legyek megosztó, mint egyszerűen aranyos"http://www.life.hu/sztarok/20180412-der-heni-inkabb-legyek-megoszto-mint-aranyos.htmlNagy kerülőutakat járt be, amíg elérte a célját. Tizenöt év telt el a Megasztár óta, és Dér Heni – bár nem volt döntős – ma is az egyik legismertebb hazai énekesnő. Jelenleg több nagykoncertre készül, és végre arról is beszélt, hogy láthatjuk-e az idei X-Faktorban... TV + Sztárok--Újabb posztot tett közzé Kerényi Miklós Gábor: reagált a vádakrahttp://www.life.hu/sztarok/20180413-ujabb-posztot-tett-kozze-kerenyi-miklos-gabor-reagalt-a-vadakra.htmlMegtörte a csendet Kerényi Miklós Gábor, és zaklatási botránya után többször is megszólalt az elmúlt időben. Most éppen a Story Magazinban róla megjelent cikket kommentálta Facebook-oldalán, és leszögezte, sajtópert indít a lap ellen, valamint tagadja a vádakat, miszerint öt vallomást tartalmaz az Operettszínház belső vizsgálata. TV + Sztárok--Ambrus Attila eddig titkolta feleségét, most fotón láthatja mindenkihttp://www.life.hu/sztarok/20180413-ambrus-attila-eddig-titkolta-feleseget-most-foton-lathatja-mindenki.htmlHárom éve vette feleségül Rékát Ambrus Attila, aki azt mondta, soha nem láthatja majd a nyilvánosság szerelmét. Azonban egy Berki Krisztián által feltöltött fotón most látható, ki rabolta el a Viszkis szívét. TV + Sztárok--Így ünnepelte születésnapját Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20180413-igy-unnepelte-szuletesnapjat-bodi-sylvi-torta.html37 éves lett tegnap előtt Bódi Sylvi, születésnapját pedig egy gyönyörű tortával ünnepelte meg. TV + SztárokOrigoLakatos Márk az RTL Klub műsorvezetőjeként debütálthttp://www.life.hu/sztarok/20180413-lakatos-mark-az-rtl-klub-musorvezetojekent-debutalt-reggeli.htmlÚj műsorvezető debütált az RTL Klubon: mától Lakatos Márk is a Reggeli csapatának tagja. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.