Újabb posztot tett közzé Kerényi Miklós Gábor: reagált a vádakra

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Kerényi Miklós Gábor vád Story bíróság per hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtörte a csendet Kerényi Miklós Gábor, és zaklatási botránya után többször is megszólalt az elmúlt időben. Most éppen a Story Magazinban róla megjelent cikket kommentálta Facebook-oldalán, és leszögezte, sajtópert indít a lap ellen, valamint tagadja a vádakat, miszerint öt vallomást tartalmaz az Operettszínház belső vizsgálata.

Kerényi Miklós Gábor hosszú hallgatás után törte meg a csendet egy hete Facebook-oldalán, azóta pedig többször is nyilatkozott. Legutóbb a Story Magazinban jelent meg nyilatkozat a rendezőtől, ugyanakkor egy neve elhallgatását kérő forrástól is közöltek információkat. A magazinban sok állítás elhangzott, a többi között az is, hogy nem zárult eredménytelenül az Operettszínház belső vizsgálata. KERO az összes állítást pontokba szedve cáfolta.

KERO mindent cáfol Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Az újság ugyan pontosan leközli az általam adott interjút, de a másik oldalról olyan vádakat jelentet meg velem kapcsolatban, amelyeknek nincs alapja és amelyekkel súlyosan megsérti jó hírnévhez való jogomat. Reméltem, hogy nem kezdődik sárdobálás – hiszen én csak a saját jóhíremet védem – de muszáj bizonyos állításokra válaszolnom itt a Facebook oldalamon:
1. Semmilyen érvényes megállapodás nem történt köztem és Lőrinczy György között, főleg azért, mert én soha nem egyeznék bele, hogy a Rómeó és Júliát levegye a műsorról. Ez a darab ugyanúgy ikonikus előadása az Operettszínháznak, mint a „Fantom" a Madáchnak vagy a Padlás a Vígnek.

Annyit viszont kérek, hogy aki megvádol, vállalja a nevét és arcát, hiszen az én nevem és arcom is ismert.


3. Szörnyű hibának tartom azt, ha az Operettszínház leveszi a darabjaimat a műsorról, mert ezzel a közönséget és a színészeket büntetik. Nekünk a színház és a közönség a legfontosabb, bármilyen vita van, bármilyen ellentét, annak a művészet egyszerűen nem láthatja kárát!

5. Nem elegáns a sárdobálás, nem elegáns egymás fenyegetése. Én a jövőben nagyon szeretném, ha az ellentéteket a bíróságon oldanánk meg – erre sajnos szükség lesz, hiszen én is rágalmazási pert indítok - és a nyilvános felületeken arról lenne csak szó, ami mindannyiunknak a legfontosabb. Ez pedig a művészet és a színház"

Dér Heni: „Inkább legyek megosztó, mint egyszerűen aranyos"http://www.life.hu/sztarok/20180412-der-heni-inkabb-legyek-megoszto-mint-aranyos.htmlNagy kerülőutakat járt be, amíg elérte a célját. Tizenöt év telt el a Megasztár óta, és Dér Heni – bár nem volt döntős – ma is az egyik legismertebb hazai énekesnő. Jelenleg több nagykoncertre készül, és végre arról is beszélt, hogy láthatjuk-e az idei X-Faktorban... TV + Sztárok--Ambrus Attila eddig titkolta feleségét, most fotón láthatja mindenkihttp://www.life.hu/sztarok/20180413-ambrus-attila-eddig-titkolta-feleseget-most-foton-lathatja-mindenki.htmlHárom éve vette feleségül Rékát Ambrus Attila, aki azt mondta, soha nem láthatja majd a nyilvánosság szerelmét. Azonban egy Berki Krisztián által feltöltött fotón most látható, ki rabolta el a Viszkis szívét. TV + Sztárok--Svéd halkülönlegességet kóstoltak Balázsék, öklendezni kezdtek a stúdióban a szagtól: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180413-sved-halkulonlegesseget-kostoltak-balazsek-oklendezni-kezdtek-a-studioban-a-szagtol-video.htmlÉlő adásban kóstolták meg a svéd halkülönlegességet, a surströmminget Balázsék. A több hónapig rohasztott, erős illatot árasztó étel szaga annyira betöltötte a stúdiót, hogy a műsorvezetők öklendezni kezdtek. Rákóczi Feri pedig az ebből készült halkoktélt is megkóstolta. Valószínűleg többször nem fogja. TV + Sztárok--Így ünnepelte születésnapját Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20180413-igy-unnepelte-szuletesnapjat-bodi-sylvi-torta.html37 éves lett tegnap előtt Bódi Sylvi, születésnapját pedig egy gyönyörű tortával ünnepelte meg. TV + SztárokOrigoLakatos Márk az RTL Klub műsorvezetőjeként debütálthttp://www.life.hu/sztarok/20180413-lakatos-mark-az-rtl-klub-musorvezetojekent-debutalt-reggeli.htmlÚj műsorvezető debütált az RTL Klubon: mától Lakatos Márk is a Reggeli csapatának tagja. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huA kamerák előtt fakadt sírva Gaál Noémihttp://www.life.hu/sztarok/20180413-a-kamerak-elott-fakadt-sirva-gaal-noemi-dragam-add-az-eleted.htmlDrámai pillanatoknak lehettek szemtanúi azok a tévénézők, akik nézték a Drágám, add az életed! című műsor legutóbb leadott epizódját. Gaál Noémi annyira megkönnyebbült, amikor sikerült egy veszélyes feladatot végrehajtania párjának, hogy könnyekben tört ki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.