Cserháti Zsuzsa fia, Krisztián édesanyjáról mesélt

Forrás: Facebook/Cserháti Zsuzsa -
Cserháti Zsuzsa énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte hihetetlen, hogy idén lesz 15 éve, hogy meghalt Cserháti Zsuzsa. Az akkor 27 éves fiának azóta két gyermeke született, Luca és Dani. Krisztián most édesanyja utolsó időszakáról mesélt. 

"Anyu cukor- és pajzsmirigybeteg volt, szorongott is sokat, de semmiféle előjelét nem láttuk a hirtelen bekövetkezett gyomorvérzésnek, ami a halálát okozta (...) Délelőtt még beszéltünk telefonon, jól volt, munka után siettem hozzá, amikor rátaláltam. Bár akkor már a menyasszonyommal éltem, de többször nála aludtam, hogy vele legyek" – mondta el a Best magazinnak Krisztián.

A fiút a válás után édesapja nevelte, ugyanis az énekesnőt gyakran külföldre szólította a munkája. Már 14 éves volt, amikor apja halála után Cserhátihoz költözött. "Ebben az időszakban bőven voltak kenyérgondjaink, amit ő tragikusabban élt meg, mint én gyerekként. Számomra ennél nehezebb volt, amikor a depresszió elhatalmasodott rajta" – mesélte Krisztián, aki ma sem tudja feldolgozni, hogy édesanyja nem ismerheti unokáit.

Forrás: Facebook/Cserháti Zsuzsa

Kamerák előtt sírt Köllő Babett, mert áramszünet volt a házukbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-kamerak-elott-sirt-kollo-babett-luxusfeleseg-mert-aramszunet-volt-a-hazukban.htmlJól indult a luxusfeleség napja, ám mégis idegességbe torkollott. Köllő Babették házában áramszünet volt, ami a színésznőt elképesztően megviselte. TV + SztárokOrigoAutóbalesetet szenvedett Xantus Barbarahttp://www.life.hu/sztarok/20180412-autobalesetet-szenvedett-xantus-barbara-szineszno.htmlA színésznőnek nem lett semmi baja, de a kocsi összetört. TV + Sztárok--Az RTL Klub A Tanár című sorozatában kapott munkát Szorcsik H. Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20180412-az-rtl-klub-a-tanar-cimu-sorozataban-kapott-munkat-szorcsik-h-viki-egykori-joban-rosszbanos.htmlAz egykor a TV2 Jóban Rosszban sorozatával egy csapásra ismertté vált Szorcsik H. Viki most a Spirit Színház társulatának állandó tagja, mozgásfejlesztést is tanít gyerekeknek, most pedig az RTL Klub A Tanár című sorozatában kapott munkát. TV + Sztárok--Visszaélnek Korda György és Balázs Klári nevévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180407--visszaelnek-korda-gyorgy-es-balazs-klari-nevevel-hamis-jegyeket-arulnak-egy-debreceni-koncertre.htmlHamis jegyeket árulnak csalók egy debreceni Korda György-Balázs Klári koncertre, ami nem is lesz megtartva. TV + SztárokOrigoSzerelmes fotót osztott meg Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20180412-szerelmes-fotot-osztott-meg-csobot-adel-az-instagramon.htmlCsobot Adél és Istenes Bence amióta tudják, hogy jön a második baba, boldogabbak és szerelmesebbek, mint valaha. TV + Sztárok--Ismerd meg a Feleségek luxuskivitelben két új szereplőjét, Yvonne-t és Polgár Tündét!http://www.life.hu/sztarok/20180407-ismerd-meg-a-felesegek-luxuskivitelben-ket-uj-szereplojet-yvonne-es-polgar-tundet.htmlAz első évadban szereplő Rubint Réka most nem tűnik fel a realityben, helyette két új luxusfeleséget ismerhetünk meg: Yvonne-t és Polgár Tündét. Előbbit már láthattuk epizódszerepben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.