Halálos gázolás miatt késnek a vonatok Miskolc és Ózd között

gázolás baleset vonat vasút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálos gázolás történt szombat reggel az Ózd és Miskolc közötti vasútvonalon, emiatt hosszabb menetidővel kell számolni - közölte a Mávinform az MTI-vel.

A vasúttársaság közleménye szerint az Ózdról Miskolc-Tiszai pályaudvarra tartó személyvonat a nyílt pályán gázolt halálra egy embert. A hatósági intézkedések ideje alatt Putnok és Ózd között vonatpótlók járnak.

Forrás: Oláh Róbert

Fej nélküli női holttestet találtak a Fertő-tóban, később a fej is előkerülthttp://www.life.hu/news/20180414-fej-nelkuli-holttestet-talaltak-a-ferto-toban-az-osztrak-oldalon.htmlEmberi törzset találtak az osztrák oldalon Rusztnál, a Fertő tóban péntek délután - írja az ORF.NewsOrigoElőször szólalt meg Kerényi Miklós Gábor zaklatási botrányával kapcsolatban volt feleségehttp://www.life.hu/news/20180414-eloszor-szolalt-meg-kerenyi-miklos-gabor-zaklatasi-botranyaval-kapcsolatban-volt-felesege-franko.htmlKerényi Miklós Gábor hosszú ideig hallgatott a zaklatási botránya után, de miután lezárult az Operettszínház belső vizsgálata, megszólalt. Ezúttal bocsánatot kért mindenkitől, akit megbántott vagy megalázott. Most volt felesége, Frankó Tünde is megszólalt az Operettszínház egykori igazgatójának zaklatási ügyében. NewsOrigoEgymásnak esett VV Fanni családjának ügyvédje és B. László volt ügyvédjehttp://www.life.hu/news/20180414-egymasnak-esett-vv-fanni-csaladjanak-ugyvedje-lichy-jozsef-es-b-laszlo-volt-ugyvedje.htmlAhogy már írtunk róla, névtelen levelet juttattak el a Fókusz szerkesztőségébe VV Fanni halával kapcsolatban. Fanni családjának ügyvédje, dr. Lichy József szerint az eset nem véletlen, sőt, a védő a nyilatkozatában azt sejteti, hogy a gyanúsított, B. László köréből származik az iromány. News--Nyári meleg várható csütörtökön: 26 fok is lehethttp://www.life.hu/news/20180412-nyari-meleg-varhato-csutortokon-26-fok-is-lehet-idojaras.htmlVáltozatos lesz, az biztos. NewsOrigoFellépése közben lőtték le a hat hónapos terhes énekesnőt, Samina Samoonthttp://www.life.hu/news/20180412-fellepese-kozben-lottek-le-a-hat-honapos-terhes-enekesnot-samina-samoont.htmlFellépése közben lőttek le egy 6 hónapos terhes énekesnőt, Samina Samoont Pakisztánban. A mentők kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni. Az elkövető állítja, ő "csak" figyelmeztetésképpen lőtt a levegőbe, de végül az egyik golyó véletlenül találta el az énekesnőt. News--Tizennégy fiatal hokis halt meg egy balesetben pénteken este Kanadábanhttp://www.life.hu/news/20180407--tizennegy-fiatal-hokis-halt-meg-egy-balesetben-penteken-este-a-kanadai-saskatchewan-tartomanyban.htmlTizennégyen meghaltak abban a buszbalesetben, ami magyar idő szerint pénteken este történt a kanadai Saskatchewan tartományban - írja a Metro. Az áldozatok azonosítása még tart, a hozzátartozók a közeli templomban várakoznak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.