Két családot szeretne egyesíteni azzal Bódi Csabi, hogy a hagyományok szerint a fiának, a kis Csabinak ő maga keres feleséget. Nem is akártkit szemelt ki, szeretné, ha Bangó Margit dédunokája lenne a menye. 

A roma hagyományok szerint közeleg az időpontja annak, hogy Bódi Guszti unokája, a kis Csabi megházasodjon - adta hírül a Ripost. Az idősebbik Bódi Csabi azt is elárulta a lapnak, hogy fiának szűz leányt keres. A Sláger TV Drága családom című műsorából pedig az is kiderült, hogy ki a jelölt: Bangó Margit dédunokáját, Tinát szemelték ki. Már engedélyt is kértek, hogy háztűznézőbe menjenek a lányos házhoz. 

Bódi Guszti unokája néhány éven belül megházasodhatForrás: Muzsika tv

"A Bangó és a Bódi család is nagy zenei múlttal rendelkezik, és azt gonodlom, hogy egy házassággal a két család baráti viszonyát magasabb szintre lehetne emelni. A fiam jóképű és jól énekel, Tina pedig okos, csinos lány, ráadásul tehetséges énekesnő is. Ezért nem kérdés, hogy egymáshoz valók. De nem sürgetjük a házasságot, mert fontos, hogy mindkét gyerek befejezze a tanulmányait" - mondta a lapnak Bódi Csabi.

A két fiatal két nap különbséggel született ugyanabban kórházban, Bangó Margit ennek ellenére azt  mondta, hogy bódi csabinak többfejű sárkánnyal kell megküzdenie, ha a kis Tina közelébe szeretne férkőzni, az egész családot meg kell győznie.