Bódi Csabi híres család sarját szeretné fia feleségének

Forrás: Muzsika tv -
házasság párkapcsolat Bódi Guszti szerelem Bangó Margit Bódi Csabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két családot szeretne egyesíteni azzal Bódi Csabi, hogy a hagyományok szerint a fiának, a kis Csabinak ő maga keres feleséget. Nem is akártkit szemelt ki, szeretné, ha Bangó Margit dédunokája lenne a menye. 

A roma hagyományok szerint közeleg az időpontja annak, hogy Bódi Guszti unokája, a kis Csabi megházasodjon - adta hírül a Ripost. Az idősebbik Bódi Csabi azt is elárulta a lapnak, hogy fiának szűz leányt keres. A Sláger TV Drága családom című műsorából pedig az is kiderült, hogy ki a jelölt: Bangó Margit dédunokáját, Tinát szemelték ki. Már engedélyt is kértek, hogy háztűznézőbe menjenek a lányos házhoz.

Bódi Guszti unokája néhány éven belül megházasodhat Forrás: Muzsika tv

"A Bangó és a Bódi család is nagy zenei múlttal rendelkezik, és azt gonodlom, hogy egy házassággal a két család baráti viszonyát magasabb szintre lehetne emelni. A fiam jóképű és jól énekel, Tina pedig okos, csinos lány, ráadásul tehetséges énekesnő is. Ezért nem kérdés, hogy egymáshoz valók. De nem sürgetjük a házasságot, mert fontos, hogy mindkét gyerek befejezze a tanulmányait" - mondta a lapnak Bódi Csabi.

A két fiatal két nap különbséggel született ugyanabban kórházban, Bangó Margit ennek ellenére azt mondta, hogy bódi csabinak többfejű sárkánnyal kell megküzdenie, ha a kis Tina közelébe szeretne férkőzni, az egész családot meg kell győznie.

Magánéleti válság miatt törölte magát a Facebookról Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20180417-maganeleti-valsag-miatt-torolte-magat-a-facebookrol-liptai-claudia-kozossegi-oldal.htmlLiptai Claudia elárulta, 8 éve egy nagyobb magánéleti válság miatt törölte magát a Facebookról. TV + SztárokOrigoA naptárdíva, Kiszel Tünde ezúttal Szörnyella de Frász bőrébe bújthttp://www.life.hu/sztarok/20180417-a-naptardiva-kiszel-tunde-ezuttal-szornyella-de-frasz-borebe-bujt.htmlKiszel Tünde évente lepi meg rajongóit különböző tematikájú naptárakkal, most pedig egy újabb fotósorozattal rukkolt elő. Ezúttal a népszerű mesealak, Szörnyella de Frász szerepét öltötte magára néhány kép kedvéért. TV + SztárokOrigoHatalmas babapocakot villantott Eva Longoria: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-hatalmas-babapocakot-villantott-eva-longoria-foto.htmlCsodásan fest 8 hónapos terhesen Eva Longoria, a gyönyörű kismama a közösségi oldalára posztolt friss fotót magáról és édesanyjáról. TV + Sztárok--Felkerült az internetre Ambrus Attila filmje, több milliós lehet a kárhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-felkerult-az-internetre-ambrus-attila-filmje-tobb-millios-lehet-a-kar.htmlFájhat a feje Ambrus Attilának, ugyanis az életéről szóló film előbb kiszivárgott az internetre, minthogy a hivatalos DVD megjelent volna. Ez akár több millió forint kárt is okozhat neki. TV + Sztárok--Mihalik Enikő vízben lubickolva mutatta meg idomait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-mihalik-eniko-vizben-lubickolva-mutatta-meg-idomait.htmlMihalik Enikő igazán szexi fotóval örvendeztette meg rajongóit: hableányként lubickolva mutatta meg idomait. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna megmutatta rejtett tetoválását a Reggeli című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180417-kiss-ramona-megmutatta-rejtett-tetovalasat-a-reggeli-cimu-musorban.htmlA műsor születésnapját ünnepelték a Reggeliben, amikor Kiss Ramóna megmutatta a kameráknak eddig rejtve maradt tetoválását. A többieknek azt kellett megtippelniük, mit jelenthet a motívum. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.